HTC lanceert Touch Diamond2 en Touch Pro2

Vandaag heeft HTC op de MWC de HTC Touch Diamond2 en HTC Touch Pro2 aangekondigd. Beide producten zijn de opvolger van hun reeds bestaande naamgenoten de Touch Diamond en Touch Pro. Zowel het uiterlijk als de specificaties van de toestellen is veranderd.

Touch Diamond2

De Touch Pro2 en Touch Diamond2 onderscheiden zich van hun voorgangers door gebruik te maken van een 480×800 WVGA-scherm. De Touch Diamond2 heeft een 5-megapixelcamera, waar de huidige Touch Diamond het moet doen met een 3,2-megapixelcamera. Een led-flits ontbreekt echter nog steeds. De Touch Diamond2 beschikt niet meer over een groot intern geheugen, maar een Micro-SD-slot. Ook de batterijcapaciteit is van 900 mAh naar 1100 mAh gegaan.

Touch Pro2

Bij de Touch Pro2 is de camera onveranderd gebleven. De grootste verandering bij de Touch Pro2 is het terug invoeren van het kantelbare scherm na het uitschuiven van het toetsenbord. Daarnaast heeft het toetsenbord vijf rijen waardoor alle cijfertoetsen direct benaderbaar zijn, zoals bij de huidige Touch Pro. De achterkant van de Touch Pro2 heeft een extra microfoon en speaker gekregen voor conferencecalls.

Beide toestellen draaien op Windows Mobile 6.1 maar HTC heeft al aangekondigd dat beide apparaten een upgrade krijgen naar Windows Mobile 6.5. Tevens zal Microsoft de toestellen gebruiken om Windows Mobile 6.5 te lanceren later vandaag.

De nieuwe Diamond moet in het begin van het tweede kwartaal in Nederland verschijnen, de Touch Pro2 pas aan het einde van het tweede kwartaal. Adviesprijzen zijn nog niet bekend.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters