HTC One M10 komt met concurerende camera

Het nieuwe toestel van HTC One M10 ‘Perfume’ komt met een goede camera. Het nieuwe toestel heeft dezelfde beeldsensor  als de Nexus 6P. Deze gelekte informatie komt van Llabtoofer, die vaker correcte gegevens heeft gelekt over HTC.

De nieuwe camera zou een verbetering zijn ten opzichte van zijn voorganger; de One M9. De camera van de One M9 kon de concurrentie niet aangaan met Apple en Samsung. Foto’s waren soms overbelicht, waardoor de gemaakte foto’s soms niet scherp waren.

Lagere resolutie

HTC One M10HTC heeft het probleem verholpen door een nieuwe 12 megapixelcamera in het toestel te zetten. Het toestel heeft een lagere resolutie dan de 20 megapixelcamera van de One M9. De reden voor de keuze om de camera met een lagere resolutie te nemen is, omdat de 12 megapixelcamera een grotere sensor heeft om zo licht op te vangen.

ISOCELL-sensor

Daarnaast beschikt de camera over een optisch beeldstabilisatie en laserautofocus, met deze functie kan de foto sneller scherp worden gesteld. Aan de voorkant van de One M10 komt een 5 megapixelcamera. De camera maakt ook gebruik van ISOCELL-sensor, een techniek afkomstig van Samsung, waarbij foto’s meer licht kunnen opvangen bij omstandigheden met weinig licht. Er is een fysieke scheiding tussen verschillende pixels op de sensor, die ervoor zorgt dat de sensor op de camera meer licht ontvangt. Hierdoor wordt de beeldkwaliteit van de foto’s beter.

Releasedatum HTC One M10HTC One M10

Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, dat begint op 22 februari tot 25 februari, zal de nieuwe HTC One M10 waarschijnlijk aan het publiek getoond worden.

Specificaties

Over de ONe M10 is niet veel gelekt dit jaar. Volgens bronnen zal het toestel een Snapdragon 820-processor mee gaan krijgen. 4GB werkgeheugen en 32GB intern geheugen. Dit kan uitgebreid worden met een micro-sd kaart. De camera aan de voorkant heeft een 5 megapixelcamera en de camera aan de achterkant heeft een 12 megapixelcamera.

Wil je meer informatie over de One M10 en de gelekte foto zien van het nieuwe toestel? Lees er dan hier meer over.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters