HTC One M10 komt met concurerende camera

Het nieuwe toestel van HTC One M10 ‘Perfume’ komt met een goede camera. Het nieuwe toestel heeft dezelfde beeldsensor  als de Nexus 6P. Deze gelekte informatie komt van Llabtoofer, die vaker correcte gegevens heeft gelekt over HTC.

De nieuwe camera zou een verbetering zijn ten opzichte van zijn voorganger; de One M9. De camera van de One M9 kon de concurrentie niet aangaan met Apple en Samsung. Foto’s waren soms overbelicht, waardoor de gemaakte foto’s soms niet scherp waren.

Lagere resolutie

HTC One M10HTC heeft het probleem verholpen door een nieuwe 12 megapixelcamera in het toestel te zetten. Het toestel heeft een lagere resolutie dan de 20 megapixelcamera van de One M9. De reden voor de keuze om de camera met een lagere resolutie te nemen is, omdat de 12 megapixelcamera een grotere sensor heeft om zo licht op te vangen.

ISOCELL-sensor

Daarnaast beschikt de camera over een optisch beeldstabilisatie en laserautofocus, met deze functie kan de foto sneller scherp worden gesteld. Aan de voorkant van de One M10 komt een 5 megapixelcamera. De camera maakt ook gebruik van ISOCELL-sensor, een techniek afkomstig van Samsung, waarbij foto’s meer licht kunnen opvangen bij omstandigheden met weinig licht. Er is een fysieke scheiding tussen verschillende pixels op de sensor, die ervoor zorgt dat de sensor op de camera meer licht ontvangt. Hierdoor wordt de beeldkwaliteit van de foto’s beter.

Releasedatum HTC One M10HTC One M10

Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, dat begint op 22 februari tot 25 februari, zal de nieuwe HTC One M10 waarschijnlijk aan het publiek getoond worden.

Specificaties

Over de ONe M10 is niet veel gelekt dit jaar. Volgens bronnen zal het toestel een Snapdragon 820-processor mee gaan krijgen. 4GB werkgeheugen en 32GB intern geheugen. Dit kan uitgebreid worden met een micro-sd kaart. De camera aan de voorkant heeft een 5 megapixelcamera en de camera aan de achterkant heeft een 12 megapixelcamera.

Wil je meer informatie over de One M10 en de gelekte foto zien van het nieuwe toestel? Lees er dan hier meer over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters