HTC maakt in Amerika Jetstream-tablet bekend

Fabrikant HTC heeft zoals verwacht de Jestream-tablet in Amerika bekendgemaakt. De 10.1-inch tablet zal alleen te koop zijn bij de provider AT&T en beschikt over Android 3.1 en de Sense-interface.

De HTC Jetstream ging eerder nog door het leven als de Puccini en is de eerste 10.1-inch tablet van HTC. Ook lijkt het erop dat de Flyer zal blijven steken bij Android 2.3, terwijl de HTC Jetstream gelijk al over Android 3.1 zal beschikken. De Jetstream zal volgens de Amerikaanse provider AT&T alleen in Amerika verkocht gaan worden en exclusief bij de provider. Opmerkelijk is dat de tablet wel 699 dollar moet gaan kosten bij een tweejarig abonnement, zo meldt This is my next.

De tablet beschikt over een Snapdragon 1.5Ghz dualcore-processor met een 10.1-inch WXGA H-touchscreen. Daarnaast wordt LTE, HSDPA en UMTS ondersteund door het toestel waardoor het erop lijkt dat de tablet ook naar Europa zou kunnen komen. Het toestel heeft een 8-megapixelcamera aan de achterkant en een 1.3-megapixelcamera aan de voorkant. Daarnaast kan de tablet een micro-SDHC kaart slikken en heeft het apparaat een 7300mAh grote batterij.

De tablet zal al op 4 september verkrijgbaar zijn Amerika. Onduidelijk is nog of hij naar Europa zal gaan komen.

HTC Jetstream 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters