HTC Magic in april via Vodafone verkrijgbaar

De HTC Magic zal vanaf april dit jaar verkrijgbaar zijn via Vodafone. Maar voordat je plannen maakt om je in april naar een Vodafone-winkel te begeven, dit geldt alleen voor het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland, Frankrijk en Italiƫ.

HTC Magic

Vodafone heeft op haar website sinds gister de HTC Magic staan, zodat mensen zich alvast klaar kunnen gaan maken voor het toestel. Op de Vodafone-websites van de betreffende landen kun je wel al je e-mailadres invullen om op de hoogte gehouden te worden van de leverdata van de Magic. Bestellen is echter nog geen optie, pre-orderen is (nog) niet mogelijk. Ondanks het feit dat de HTC Magic inmiddels ook al in een zwarte uitvoering met Vodafone-logo erop is gespot, staat op de Vodafone-websites alleen de witte uitvoering afgebeeld. De Nederlandse Vodafone-site toont nog geen enkele informatie omtrent de HTC Magic. Wel is duidelijk dat deze niet lang meer op zich zal laten wachten.

Prijzen van de Magic zijn nog niet bekendgemaakt door Vodafone, de verwachting is echter dat het toestel met een tweejarig abonnement wel gratis zal zijn. Het toestel zal volgens Vodafone rond april in de winkels moeten liggen in de vier genoemde landen. Vodafone Nederland wist vorige week al tegenover All About Phones te melden dat de Magic ook rond die tijd in Nederland zal verschijnen. Onbekend is nog of het hier alleen om de witte variant gaat of ook om de zwarte variant die we tijdens het MWC exclusief te zien kregen.

Bron: Vodafone

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters