HTC Maple komt waarschijnlijk tijdens CTIA Wireless

De HTC Maple die we al een aantal keer gezien hebben lijkt nu eindelijk bijna aangekondigd te worden. Volgens een Chinese site wordt het toestel binnenkort op de CTIA Wireless aangekondigd.

De HTC Maple is nu al een aantal keren langsgekomen. De Samsung Blackjack-achtige telefoon moet onder andere uitgerust worden met een 2-megapixelcamera, een Qualcomm 7225-processor, 3G-verbindingen en het nieuwe programma ‘Inner Circle’. Verder moet er een qwerty-toetsenbord aanwezig zijn en moet het toestel draaien op Windows Mobile 6.1. Bijna alles was dan ook al over het toestel bekend, maar officieel is hij nog steeds niet. Nu is er een datum bekend geworden waarop de telefoon waarschijnlijk officieel aangekondigd zal worden.

Volgens een Chinees rapport zal het toestel door HTC aan het publiek voorgesteld worden op 1 april tijdens de CTIA Wireless-beurs, die in Las Vegas zal plaatsvinden. Verder zegt de bron nog dat HTC gesprekken voert met verschillende Amerikaanse providers, om de telefoon een marketing te geven vergelijkbaar met die van de bekende BlackBerry-toestellen daar. Naar verwachting zal het toestel ook naar Nederland komen, maar helemaal zeker is dat nog niet.

HTC Maple voorkant

 

Bron: Digitimes

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters