HTC Maple komt waarschijnlijk tijdens CTIA Wireless

De HTC Maple die we al een aantal keer gezien hebben lijkt nu eindelijk bijna aangekondigd te worden. Volgens een Chinese site wordt het toestel binnenkort op de CTIA Wireless aangekondigd.

De HTC Maple is nu al een aantal keren langsgekomen. De Samsung Blackjack-achtige telefoon moet onder andere uitgerust worden met een 2-megapixelcamera, een Qualcomm 7225-processor, 3G-verbindingen en het nieuwe programma ‘Inner Circle’. Verder moet er een qwerty-toetsenbord aanwezig zijn en moet het toestel draaien op Windows Mobile 6.1. Bijna alles was dan ook al over het toestel bekend, maar officieel is hij nog steeds niet. Nu is er een datum bekend geworden waarop de telefoon waarschijnlijk officieel aangekondigd zal worden.

Volgens een Chinees rapport zal het toestel door HTC aan het publiek voorgesteld worden op 1 april tijdens de CTIA Wireless-beurs, die in Las Vegas zal plaatsvinden. Verder zegt de bron nog dat HTC gesprekken voert met verschillende Amerikaanse providers, om de telefoon een marketing te geven vergelijkbaar met die van de bekende BlackBerry-toestellen daar. Naar verwachting zal het toestel ook naar Nederland komen, maar helemaal zeker is dat nog niet.

HTC Maple voorkant

 

Bron: Digitimes

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters