HTC Maple staat op de planken

HTC zal binnenkort met een nieuwe smartphone komen die erg veel weg heeft van de S620. De HTC Maple is een smartphone die de beschikking heeft over een qwerty-toetsenbord en Windows Mobile 6.1 standard.

HTC Maple

HTC heeft tijdens het Mobile World Congress nog een toestel achtergehouden, dat nu onder de naam Maple bekend is geworden. Het toestel zal een achterneef worden van de HTC S620 en er nagenoeg hetzelfde uit gaan zien. Zo zal er een groot qwerty-toetsenbord onder het scherm aanwezig zijn en daarnaast zul je ook via 3G en HSDPA kunnen internetten. Verder zal er een 2-megapixel camera en Bluetooth aanwezig zijn op de Maple. Het toestel gaat op Windows Mobile 6.1 lopen en is door HTC voorzien van een nieuw programma, genaamd “Inner Circle”. Hiermee geeft het toestel aan welke personen je vaak belt op bepaalde dagen, de applicatie zet deze personen vervolgens in een lijst die snel op te vragen is zodat je deze personen altijd bij de hand hebt.

De Maple zal naar verwachting binnenkort door HTC aangekondigd worden en zal voor rond de 350 euro over de toonbank gaan. Onduidelijk is nog of het toestel naar Nederland zal gaan komen.

HTC Maple

 

HTC Maple

 

HTC Maple

 

Bron: Cnet

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters