HTC: 'Met Windows Phone 7 zullen we software toevoegen in plaats van aanpassen'

Een HTC woordvoerder heeft in een interview vermeld dat de producent eerder software zal toevoegen aan Windows Phone 7 dan het OS zal aanpassen zoals nu het geval is. Volgens HTC kan een producent zich op die manier onderscheiden op het OS van Microsoft.

De website Pocket-Lint heeft in het zelfde interview met HTC woordvoerder Eric Lin naast Android ook over Windows Phone 7 gesproken. Eerder wist Lin te melden dat hij Android 3.0 pas begin volgend jaar verwacht en had hij meer informatie vrijgegeven over de 2.2-updates voor verschillende HTC-telefoons. Maar Lin is klaarblijkelijk ook geïnterviewd over het nieuwe OS van Microsoft dat rond oktober op de eerste toestellen moet gaan draaien. Volgens hem zullen producenten als HTC zich gaan onderscheiden op het nieuwe OS door simpelweg extra software mee te leveren op hun eigen telefoons. Momenteel onderscheiden producenten zich door de interface van Android en Windows Phones sterk onderhanden te nemen en hier andere functionaliteit aan toe te voegen. Met het nieuwe OS van Microsoft is dat niet toegestaan en volgens Lin zal HTC dan ook de oplossing zoeken in het toevoegen van software in plaats van het aanpassen van software.

Als voorbeelden geeft Lin het toevoegen van eigen ‘tegels’ in het OS en nieuwe functionaliteiten die standaard niet in het OS ingebakken zijn. Ook weet hij te melden dat HTC gelijk mee zal doen tijdens de lancering van het nieuwe platform van Microsoft wat inhoud dat we gelijk een telefoon van HTC kunnen gaan verwachten met Windows Phone 7. Uiteraard zal de producent zich ook moeten gaan onderscheiden op hardware en uiterlijk van de toestellen, maar dat zit volgens Lin wel snor bij HTC.

Neppe HTC Wildfire met Windows Phone 7

 

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters