'HTC neemt de failliete producent I-mate over'

Geruchten gaan dat ’s werelds grootste Windows Mobile-producent haar noodlijdende concurrent heeft overgenomen. Volgens onbevestigde berichten zou HTC zeer stilletjes I-mate hebben ingelijfd.

HTC I-mate

Nadat vorig jaar al duidelijk werd dat de welbekend Windows Mobile-producent I-mate het erg lastig had in haar markt, werd aan het eind van het jaar duidelijk dat de producent er definitief mee ging stoppen. I-mate werd vooral bekend bij het Nederlandse publiek doordat het HTC-telefoons, toen der tijd nog bekend onder Qtek, onder haar eigen merk uitbracht. Modellen als de I-mate K-JAM en de Jasjar waren in die tijd producten die aardig wat kosten maar voor het eerst een echte computer ervaring naar de telefoon bracht. Eerst begon het erop te lijken dat I-mate toch niet helemaal onder de zoden was echter was het daarna angstvallig stil rondom de producent.

Inmiddels gaan er opmerkelijke geruchten over een overname door HTC van I-mate. Echte concrete aanwijzingen zijn er nog niet voor deze onbevestigde geruchten en volgens de bron zou HTC in alle stilte de producent overgenomen hebben. Een aanwijzing zou zijn dat in Amerika HTC de garantie afhandeling heeft overgenomen van I-mate dat te zien zou zijn aan het zelfde nummer van de klantenservice van beide bedrijven. Onduidelijk is echter of dit niet simpelweg komt door een regeling tussen de twee bedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Patrick -

    imate is weer alive. Van een overname door HTC is geen sprake volgens de eigenaar/CEO Jim Morrison. Ze waren aanwezig op de CES en lieten hier de nieuwe versie van de 810-F zien. Wellicht binnenkort in Nederland op de markt…..

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters