HTC neemt twee Sony Ericsson veteranen over

HTC heeft te kennen gegeven dat het twee oud-managers van Sony Ericsson heeft overgenomen. Beide managers gaan twee nieuwe posities bekleden binnen HTC op het gebied van productontwikkeling.

High Tech Computing heeft in een persbericht laten weten dat het twee nieuwe managers heeft aangetrokken om haat productontwikkeling beter te managen. De twee managers waren eerder verantwoordelijk als chief technology officer en head of products bij Sony Ericsson voor het ontwikkelen van nieuwe technologie├źn en producten voor de Japans-Zweedse producent. HTC heeft nu voor de twee managers twee nieuwe posities ontwikkeld binnen de Taiwanees om het ontwikkelen van producten beter te stroomlijnen en af te stemmen op de rest van de ontwikkelingen binnen HTC. Ron Louks zal de rol van chief strategy officer gaan bekleden terwijl Kouji Kodera in de rol gaat spelen van chief product officer binnen HTC.

HTC groeit momenteel erg hard door en heeft afgelopen week nog haar merk in China gelanceerd waarmee het nu in plaats van met het merk Dopod actief zal worden met het merk HTC. Ook in Amerika doet HTC erg goede zaken ook al kan de producent in sommige Europese landen nog flink wat marktaandeel in snoepen.

HTC logo

 

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters