‘Gelekte HTC smartphone Ocean Blue is vreemde mix tussen LG en Samsung’

Vorige maand werd bekend gemaakt dat de volgende HTC persconferentie op 12 januari zal plaatsvinden. Dankzij nieuwe gelekte foto’s hebben we nu een beter idee over wat we waarschijnlijk kunnen verwachten tijdens het event. Op de foto’s is een nieuwe HTC smartphone te zien met de codenaam Ocean Blue.

HTC Ocean Blue

HTC Ocean BlueOpvallend is dat het toestel lijkt op een kruising tussen de stijlen van Samsung en LG. De voor- en achterkant van de telefoon zijn voorzien van glas, omsloten door een aluminium rand. Dit, in combinatie met de “uitpuilende” camera, doet denken aan de look van de Samsung Galaxy S7. Het toestel is ook voorzien van een secundair display aan de bovenkant. Dit zagen wel al eerder bij de LG V10 en V20.

Design

Aan de bovenkant van het toestel zien we ook de microfoon en aan de zijkant de power knop en volumeregelaar. Aan de onderkant van de telefoon bevindt zich de USB-C poort. Net zoals het Bolt model heeft de nieuwe HTC telefoon geen audio poort. De telefoon lijkt beschikbaar te zullen zijn in de kleuren zwart, blauw, rosé goud en wat lijkt op wit.

Geruchten specificaties

Volgens de altijd aanwezige geruchten zal de Ocean Blue een 6 inch QHD display hebben met de nieuwe Snapdragon 835 processor. De RAM capaciteit zou 4GB zijn in combinatie met 64GB interne opslag.

HTC Hype

Nu de datum van de persconferentie bijna is genaderd is het natuurlijk tijd om snel nog een hype te creëren. Dat heeft HTC door middel van een filmpje gedaan op de officiële Twitter pagina. In verschillende talen laat het bedrijf weten, dat het allemaal om de gebruiker zal draaien tijdens de conferentie. Het evenement zal live te volgen zijn via een stream op de HTC website. Nederlandse liefhebbers kunnen om 9 uur in de ochtend mee genieten van de feed.

HTC Ocean BlueHTC Ocean Blue

Bron: Weibo

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Samsung

Onthulling Samsung Galaxy Note 9 en S10 eerder dan verwacht lees verder

Huawei P20 Lite review design

Vijf redenen om (niet) voor de Huawei P20 Lite te gaan lees verder

Xiaomi Mi 8 lek

In-display vingerafdrukscanner voor Xiaomi Mi 8 en niet Mi 7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters