HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken

Het lijkt erop dat HTC ons dit jaar nog gaat verrassen met drie nieuwe Android smartphones. Een Chinese blogger heeft details rondom drie nieuwe toestellen gelekt.

HTC Ocean: codenamen

HTC gebruikte dit jaar de naam Ocean voor de Android smartphones die in ontwikkeling waren. De HTC U Ultra droeg de codenaam Ocean Note, de HTC U Play was de Ocean Smart en de HTC U11 was de… Ocean. Lekker duidelijk dus. Gelekte informatie wees ook langere tijd op het bestaan van een Ocean Master.

HTC U11 design
De HTC U11

Daar hebben we echter al een tijdje niks meer over gehoord. Daarom nam men aan dat het gewoon om de HTC U11 ging. Nu lijkt het er op dat daar niks van waar is. Een relatief betrouwbare Chinese blogger heeft namelijk details rondom nieuwe toestellen van HTC gelekt. En ja, de HTC Ocean Master zit daartussen.

HTC komt nog dit jaar met drie smartphones

Volgens de blogger komt HTC binnenkort met drie nieuwe smartphones. Dan hebben we het over de Ocean Harmony, de Ocean Lite en dus de Ocean Master. De Harmony en de Master hebben naar verluidt allebei een 6-inch scherm. Waar de Harmony 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen heeft, heeft de Master 6GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen.

HTC Ocean Master smartphones

De HTC Ocean Master heeft verder een 12MP camera en een 8MP selfiecamera. Althans, als de gelekte informatie echt klopt. Ter vergelijking: de U Ultra heeft een 16MP selfiecamera. Als laatste hebben we een goedkoper model, de HTC Ocean Lite. Dit toestel heeft waarschijnlijk een 5.2-inch scherm. Verder kun je rekenen op 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. Geen budgetmodel dus.

Allemaal leuk en aardig, maar wanneer kunnen we deze toestellen verwachten? Volgens dezelfde bron wil HTC deze nieuwe smartphones rond de feestdagen in de winkels hebben liggen. Oftewel: november. De Harmony komt een maandje later, in december. De blogger zet daar zelf een vraagteken bij, dus neem die voorspelling met een korrel zout. Zit hier alsnog een randloze topper tussen, of zijn het zoethoudertjes? We gaan het over iets meer dan een maand hopelijk ontdekken!

Bron: Corn Chen via /Leaks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters