HTC heeft de One M10 bevestigd met een teaser

Er waren al wat foto’s gelekt van de HTC One M10 en tijdens het Mobile World Congress werd de ‘Perfume’ niet gepresenteerd. In tegenstelling tot de vlaggenschepen van andere smartphonefabrikanten. HTC heeft via haar Facebook account echter nu een teaser geplaatst van de vermoedelijke One M10.

HTC One M10

Ultrapixel camera

Deze teaser laat zien dat het toestel opnieuw een metalen behuizing zal hebben. Ook zijn er al wat specificaties gelekt van het toestel. De camera van het toestel heeft minder megapixel dan de voorganger. Dat komt omdat de kwaliteit van de foto’s van de One M9 niet goed waren. De One M9 kon op het gebied van de camera de concurrentie niet aangaan met Samsung en Apple. De problemen met de camera zijn verholpen door een 12-megapixelcamera en een ISOCELL-sensor aan de camera toe te voegen. HTC heeft de keuze gemaakt om een 12-megapixelcamera te gebruiken in plaats van een 20-megapixelcamera, omdat de 12-megapixelcamera een grote sensor heeft om meer licht te kunnen opvangen. De optische beeldstabilisatie en laserautofocus zijn aan de camera toegevoegd om sneller het beeld scherp te stellen. De camera maakt gebruik van een ISOCEll-sensor, foto’s kunnen meer licht opvangen onder slechte omstandigheden. Aan de voorkant zit een 5-megapixelcamera.

Uitgelekte foto’s

Evan Blass, beter bekend als @evleaks, heeft een foto gelekt van de One M10. Op deze foto is de gehele voorkant te zien en een foto te zien van de achterkant met de camera.

One M10 soecificatiesHTC One M10

Waarschijnlijk zal de One M10 een Qualcomm Snapdragon 8200processor hebben. Het toestel zal een 5,2-inch amoledscherm met een Quad HD-resolutie van 2560×1440 pixels en het apparaat heeft 4GB ram-geheugen en 32GB intern geheugen. Aan de hand van een micro-sd kaart kan dit worden uitgebreid. Het toestel zal waarschijnlijk ondersteund worden voor draadloos opladen en krijgt ook een vingerafdruksensor. De zwarte balk met het HTC-logo zal verdwijnen op het toestel.

Met deze teaser laat HTC zien dat het toestel snel verkrijgbaar zal zijn, de vraag is alleen wanneer.

HTC One M10
Teaser: #Powerof10
HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters