HTC heeft de One M10 bevestigd met een teaser

Er waren al wat foto’s gelekt van de HTC One M10 en tijdens het Mobile World Congress werd de ‘Perfume’ niet gepresenteerd. In tegenstelling tot de vlaggenschepen van andere smartphonefabrikanten. HTC heeft via haar Facebook account echter nu een teaser geplaatst van de vermoedelijke One M10.

HTC One M10

Ultrapixel camera

Deze teaser laat zien dat het toestel opnieuw een metalen behuizing zal hebben. Ook zijn er al wat specificaties gelekt van het toestel. De camera van het toestel heeft minder megapixel dan de voorganger. Dat komt omdat de kwaliteit van de foto’s van de One M9 niet goed waren. De One M9 kon op het gebied van de camera de concurrentie niet aangaan met Samsung en Apple. De problemen met de camera zijn verholpen door een 12-megapixelcamera en een ISOCELL-sensor aan de camera toe te voegen. HTC heeft de keuze gemaakt om een 12-megapixelcamera te gebruiken in plaats van een 20-megapixelcamera, omdat de 12-megapixelcamera een grote sensor heeft om meer licht te kunnen opvangen. De optische beeldstabilisatie en laserautofocus zijn aan de camera toegevoegd om sneller het beeld scherp te stellen. De camera maakt gebruik van een ISOCEll-sensor, foto’s kunnen meer licht opvangen onder slechte omstandigheden. Aan de voorkant zit een 5-megapixelcamera.

Uitgelekte foto’s

Evan Blass, beter bekend als @evleaks, heeft een foto gelekt van de One M10. Op deze foto is de gehele voorkant te zien en een foto te zien van de achterkant met de camera.

One M10 soecificatiesHTC One M10

Waarschijnlijk zal de One M10 een Qualcomm Snapdragon 8200processor hebben. Het toestel zal een 5,2-inch amoledscherm met een Quad HD-resolutie van 2560×1440 pixels en het apparaat heeft 4GB ram-geheugen en 32GB intern geheugen. Aan de hand van een micro-sd kaart kan dit worden uitgebreid. Het toestel zal waarschijnlijk ondersteund worden voor draadloos opladen en krijgt ook een vingerafdruksensor. De zwarte balk met het HTC-logo zal verdwijnen op het toestel.

Met deze teaser laat HTC zien dat het toestel snel verkrijgbaar zal zijn, de vraag is alleen wanneer.

HTC One M10
Teaser: #Powerof10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters