HTC One M10 zichtbaar in gelekte foto

Mobile Word Congres komt dichterbij, en verwacht wordt dat onder anderen HTC hier hun nieuwe vlaggenschip smartphone voor het jaar 2016 gaat aankondigen. Dit jaar de HTC One M10, waarvan net een foto gelekt is.

Gelijkenissen met de HTC One A9

HTC One M10
Gelekte foto HTC One M10

Eerder dit jaar kwam al aan het licht dat HTC’s nieuwe vlaggenschip smartphone erg hard zou gaan lijken op de HTC One A9. Met de A9 wilde HTC een compleet nieuwe weg inslaan. Zo wilde het bedrijf bij de A9 meer focus leggen op het ontwerp en de software van het toestel, om zo hun positie in de smartphone markt te kunnen stabiliseren. Na het zien van wat een gelekte foto van de HTC One M10 moet zijn, worden deze geruchten bevestigd. Op de foto is een toestel met een aluminium rand te zien, dat bijna als twee druppels water op de HTC One A9 lijkt. Zeker omdat de bedieningsknoppen van de HTC One 10 eenzelfde plaatsing hebben als die van de A9. De camerasensor bovenaan het toestel is wel een stuk groter dan bij de A9. Hierdoor verwachten we dat de M10 voorzien gaat zijn van een betere sensor om selfies mee te nemen. Onderaan is eenzelfde thuiskop als bij de A9 zichtbaar, waarin waarschijnlijk eveneens een vingerafdrukscanner huist. Verwacht wordt dat de HTC One M10 net zoals de HTC One A9 op de meest recente versie van Android Marshmallow zal lopen.

Specificaties

Tot noch toe weten we zeer weinig over de specificaties van HTC’s toekomstige vlaggenschip. Wel zijn er een aantal bronnen die zeggen dat de M10 voorzien zal worden van de Snapdragon 820-processor, 4GB werkgeheugen, een 12-megapixelcamera aan de achterzijde en 32GB intern dat uitbreidbaar moet zijn met behulp van een micro-sd kaartje.

Releasedatum HTC One M10

Zoals we hierboven al hebben vermeld, wordt verwacht dat de HTC One M10 het daglicht te zien zal krijgen tijdens het Mobile World Congress in Barcelona dat dit jaar gehouden wordt van 22 tot 25 februari. Als de aankondiging doorgaat, zullen wij zo snel mogelijk zorgen voor een hands-on van het toestel.

Bronnen: androidcentral , androidpit

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters