HTC One M10 zichtbaar in gelekte foto

Mobile Word Congres komt dichterbij, en verwacht wordt dat onder anderen HTC hier hun nieuwe vlaggenschip smartphone voor het jaar 2016 gaat aankondigen. Dit jaar de HTC One M10, waarvan net een foto gelekt is.

Gelijkenissen met de HTC One A9

HTC One M10
Gelekte foto HTC One M10

Eerder dit jaar kwam al aan het licht dat HTC’s nieuwe vlaggenschip smartphone erg hard zou gaan lijken op de HTC One A9. Met de A9 wilde HTC een compleet nieuwe weg inslaan. Zo wilde het bedrijf bij de A9 meer focus leggen op het ontwerp en de software van het toestel, om zo hun positie in de smartphone markt te kunnen stabiliseren. Na het zien van wat een gelekte foto van de HTC One M10 moet zijn, worden deze geruchten bevestigd. Op de foto is een toestel met een aluminium rand te zien, dat bijna als twee druppels water op de HTC One A9 lijkt. Zeker omdat de bedieningsknoppen van de HTC One 10 eenzelfde plaatsing hebben als die van de A9. De camerasensor bovenaan het toestel is wel een stuk groter dan bij de A9. Hierdoor verwachten we dat de M10 voorzien gaat zijn van een betere sensor om selfies mee te nemen. Onderaan is eenzelfde thuiskop als bij de A9 zichtbaar, waarin waarschijnlijk eveneens een vingerafdrukscanner huist. Verwacht wordt dat de HTC One M10 net zoals de HTC One A9 op de meest recente versie van Android Marshmallow zal lopen.

Specificaties

Tot noch toe weten we zeer weinig over de specificaties van HTC’s toekomstige vlaggenschip. Wel zijn er een aantal bronnen die zeggen dat de M10 voorzien zal worden van de Snapdragon 820-processor, 4GB werkgeheugen, een 12-megapixelcamera aan de achterzijde en 32GB intern dat uitbreidbaar moet zijn met behulp van een micro-sd kaartje.

Releasedatum HTC One M10

Zoals we hierboven al hebben vermeld, wordt verwacht dat de HTC One M10 het daglicht te zien zal krijgen tijdens het Mobile World Congress in Barcelona dat dit jaar gehouden wordt van 22 tot 25 februari. Als de aankondiging doorgaat, zullen wij zo snel mogelijk zorgen voor een hands-on van het toestel.

Bronnen: androidcentral , androidpit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Daan -

    Jammer dat HTC ervoor kiest om een soortgelijk design over te nemen van Apple. Ik vond het design van de M7, M8 en M9 dan ook zeer geslaagd naar mijn mening.

    De front-stereo speakers geven ook tot hedendaags een ‘ wow ‘ beleving, omdat normaliter het geluid uit een telefoon echt bagger is. Ik ben dan ook zeer benieuwd waar HTC dit jaar mee komt qua ‘vernieuwende ‘ technologieën.

Android 7.1.1 Nougat

Sony begint met uitrollen Android 7.1.1 Nougat naar flink aantal Xperia toestellen lees verder

BlackBerry KeyOne

BlackBerry werkt aan twee nieuwe Android smartphones lees verder

Google Pixel in de toekomst met touchpad op de achterkant?

Patenten onthullen toekomst Google Pixel smartphones lees verder

OnePlus Pete Lau

OnePlus CEO reageert uitgebreid op kritiek OnePlus 5 lees verder

smartphone

Onderzoek: met een smartphone in de buurt word je dommer lees verder

Honor 9

Honor 9 komt naar Nederland: prijs, specificaties en meer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters