‘HTC One M9+ in derde kwartaal te koop in Europa’

HTC zou van plan zijn de plus-variant van de One M9 naar Europa te brengen. De HTC One M9+ zou vanaf volgend kwartaal op ons continent verkrijgbaar zijn.

HTC One M9+

Dit meldt Twitteraar @LlabTooFer, die wel vaker beschikt over ‘inside information’. “De HTC One M9+ zal vanaf het derde kwartaal in Europese landen beschikbaar zijn. Hij zal te koop zijn in Duitsland, Italië, Rusland en andere Europese landen”, schrijft hij.

De One M9+ werd in april aangekondigd en is de grote variant van het vlaggenschip van HTC, de One M9. De One M9+ heeft een iets groter schermformaat, 5,2 tegenover de 5 inch van de gewone One M9. Bovendien is de schermresolutie beter: quad HD tegenover full HD. Oftewel: 2560×1440 om 1920×1080 pixels.

In de smartphone zit niet de Snapdragon 810, maar de MT6795T van MediaTek. Dit is een 64 bit-chipset die over acht kernen en een maximale kloksnelheid van 2,2GHz bezit. In de smartphone zit 3GB werkgeheugen en de opslagcapaciteit bedraagt 32GB. Dit is uitbreidbaar.

Foto’s maak je met de HTC One M9+ in 20 megapixel. Aan de voorkant zit een UltraPixel-camera waarmee je selfies schiet in 4 megapixel. Het voordeel van deze camera is dat hij onder donkere omstandigheden betere foto’s maakt dan conventionele camera’s.

De HTC One M9+ ondersteunt 4G-internet en draait op Android 5.0 Lollipop. De batterij heeft met 2840 mAh niet ontzettend veel inhoud. De One M9+ komt in het grijs en twee tinten goud, maar het is de vraag of alle drie deze varianten in Europa te koop zullen zijn.

Het is nog onbekend of Nederland ook tot de landen behoort waar de One M9+ straks te koop zal zijn. Mark Moons, de Regional Director van HTC Benelux, liet in mei al weten met de gedachte te spelen om de smartphone naar Nederland te halen.

HTC One M9+ 
Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters