HTC One M9 vanaf 27 maart in Nederland verkrijgbaar

Het nieuwe vlaggenschip van HTC, de One M9, is vanaf 27 maart in Nederland verkrijgbaar. Dan krijgen de consumenten die de One M9 via de voorverkoop hebben besteld binnen. Op 28 maart is de HTC One M9 bij Vodafone en Belcompany te koop.

HTC One M9 hands-on

Dit laat HTC weten in een persbericht. Vanaf 31 maart kun je de One M9 ook via andere winkels en webwinkels verkrijgen. De adviesprijs van het toestel bedraagt 749 euro. De One M9 werd begin deze maand op het Mobile World Congress in Barcelona gepresenteerd.

De HTC One M9 kost behoorlijk wat geld, zeker gezien het feit dat hij een full HD-display heeft. De Samsung Galaxy S6 kost, om maar een voorbeeld te geven, ongeveer 50 euro minder en beschikt over een quad HD-display.

Met de One M9 volgt HTC de designtrend van de One M7 en One M8. De achterkant van de smartphone is gebold waardoor hij prettig in de hand ligt. Bovendien werkt de telefoon behoorlijk snel dankzij de Snapdragon 810-processor. Het voordeel van het scherm is dat het in principe zuiniger is dan quad HD-displays.

De HTC One M9 is verkrijgbaar in de kleuren Gold on Silver en Gunmetal Grey.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. DjDaan111 -

  Ik snap mensen soms niet, vorig jaar kwam LG met een QHD scherm en toen zeurde iedereen dat het nergens voor nodig was en nu is het weer ja deze telefoon kost 749 en heeft maar een full hd scherm en de s6 kost 50 minder en heeft een QHD scherm. De menselijke ogen zijn in een jaar ook niet verbeterd dat het nu wel zichtbaar is?

 2. Roger Stalmans -

  Ik wacht toch nog een maandje of 3 want er schijnen al in verschillende benchmarks temperatuurs problemen te zijn. Zo zou uit een test op tweakers.net het toestel tijdens het draaien van een benchmark 55° geworden zijn.

  1. iRobot -

   Was al bekend alleen werd het ontkend en genegeerd.
   Reken maar dat met een QHD scherm de SoC nog sneller oververhit raakt. Samsung heeft terecht de 810 niet gebruikt lijkt het. Het kan wel eens de reden zijn waarom htc sowieso afzag van QHD.

Samsung Galaxy S8 verbeterpunten voor Galaxy S9

Deze 5 dingen moet Samsung verbeteren bij de Galaxy S9 lees verder

LG G6

Deze vijf dingen willen we bij de LG G7 zien lees verder

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters