HTC One opnieuw een week uitgesteld

HTC zal deze week nog niet de One uit gaan leveren in Nederland. De fabrikant spreekt de hoop uit dat dit volgende week zal gaan gebeuren.

De HTC One zou volgens het laatste officiële statement van HTC op 16 april in Nederland te koop zijn. Een kleine rondgang langs retailers leert ons dat de toestellen nog niet binnen zijn en ook mensen die een pre-order hebben geplaatst hebben het toestel nog niet binnen gekregen. Ook Tech Data, een grote distributeur van HTC in Nederland, heeft de toestellen nog niet binnengekregen waardoor de kans klein is dat de uitlevering van het nieuwe vlaggenschip begonnen is.

HTC laat via Twitter weten dat de pre-orders volgende week uitgeleverd gaan worden, zo meldt Tweakers. De fabrikant gaat er dan ook vanuit dat het toestel rond die tijd in de winkels te vinden zal zijn in ons land. Daarmee is het toestel dik een maand later te koop dan in eerste instantie de bedoeling was.

De HTC One had vanaf 15 maart in de Nederlandse winkels moeten liggen. Door productieproblemen wist HTC deze datum niet te halen. Niet veel later werd bekend dat het halverwege april zou moeten gaan worden. Ook dit lijkt HTC net niet te gaan halen. Door de vertraging zal de HTC One moeten gaan opboksen tegen de Samsung Galaxy S4, die eveneens volgende week een release zal kennen in ons land.

Update op 18/04/2013 om 09:15 uur:

HTC laat in een statement aan All About Phones weten dat het er nog steeds vanuit gaat dat het deze week de eerste pre-orders zal gaan uitleveren van de HTC One. “”We werken er op dit moment hard aan om de HTC One zo snel mogelijk in handen van onze gebruikers te krijgen. De eerste pre-orders worden in de loop van deze week uitgeleverd. De HTC One zal naar verwachting vanaf dat moment ook verkrijgbaar zijn.””

HTC One review hand 
Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters