HTC One opnieuw een week uitgesteld

HTC zal deze week nog niet de One uit gaan leveren in Nederland. De fabrikant spreekt de hoop uit dat dit volgende week zal gaan gebeuren.

De HTC One zou volgens het laatste officiële statement van HTC op 16 april in Nederland te koop zijn. Een kleine rondgang langs retailers leert ons dat de toestellen nog niet binnen zijn en ook mensen die een pre-order hebben geplaatst hebben het toestel nog niet binnen gekregen. Ook Tech Data, een grote distributeur van HTC in Nederland, heeft de toestellen nog niet binnengekregen waardoor de kans klein is dat de uitlevering van het nieuwe vlaggenschip begonnen is.

HTC laat via Twitter weten dat de pre-orders volgende week uitgeleverd gaan worden, zo meldt Tweakers. De fabrikant gaat er dan ook vanuit dat het toestel rond die tijd in de winkels te vinden zal zijn in ons land. Daarmee is het toestel dik een maand later te koop dan in eerste instantie de bedoeling was.

De HTC One had vanaf 15 maart in de Nederlandse winkels moeten liggen. Door productieproblemen wist HTC deze datum niet te halen. Niet veel later werd bekend dat het halverwege april zou moeten gaan worden. Ook dit lijkt HTC net niet te gaan halen. Door de vertraging zal de HTC One moeten gaan opboksen tegen de Samsung Galaxy S4, die eveneens volgende week een release zal kennen in ons land.

Update op 18/04/2013 om 09:15 uur:

HTC laat in een statement aan All About Phones weten dat het er nog steeds vanuit gaat dat het deze week de eerste pre-orders zal gaan uitleveren van de HTC One. “”We werken er op dit moment hard aan om de HTC One zo snel mogelijk in handen van onze gebruikers te krijgen. De eerste pre-orders worden in de loop van deze week uitgeleverd. De HTC One zal naar verwachting vanaf dat moment ook verkrijgbaar zijn.””

HTC One review hand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. ger adriaans -

    Sorry hoor maar wat een stel amateurs bij HTC, daar moeten nodig koppen gaan rollen anders is het zo afgelopen met dat bedrijf.

  2. Harold Kanninga -

    Ja wel jammer dat ze geplaagd worden door zo veel problemen. Het lijkt me een super toestel en zit er ook al van af dag 1 op te wachten. Ben zelf CarePoint monteur voor HTC, Samsung, Nokia en LG, En had gehoopt een kijkje binnen in te nemen. Maar dan wachten we toch nog een weekje. Denk zelf dat ze moeite hebben met het NL taalpakket. En dat zou vast zo zijn voor meer (voor al kleine) pakketen. Aan gezien htc integenstelling tot Samsung geen wereld wijd taal pakket maakt voor alle toestelen. Maar voor elke regio een apart taalpakket.

  3. Hyunato -

    I word er helemaal gek van. De website waar ik hem besteld heb gaf eerst een datum van ergens in maart aan, daarna 1 april, 15 april, 5 april, 9 april, 17 april en nu staat hij op 19 april. Maar nu ik dit bericht zie moet ik daar dus ook aan twijfelen. Het is dat ik niet geïnteresseerd ben ik de S4 of Xperia Z anders had ik mijn pre-order gecanceld. FML.

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters