HTC One X gaat vervroegd in de verkoop

De HTC One X lijkt wat vroeger in de verkoop te zijn gegaan dan oorspronkelijk aangekondigd. Het apparaat zou op 2 april in de verkoop gaan maar is inmiddels al te bestellen en in huis te krijgen.

De HTC One X moet samen met de One S op 2 april in de verkoop gaan maar het toestel lijkt al uitgeleverd te zijn aan winkels door HTC. Aanstaande zondag zal HTC een groot feest in Utrecht houden om het toestel officieel in Nederland te introduceren, maar het lijkt er nu op dat de eerste winkels, waaronder BelCompany, het toestel vandaag al op voorraad hebben gekregen. Ook webshops weten het toestel als voorradig te bestempelen op hun site. Zo belooft ondermeer Pdashop dat als je hem vandaag besteld, je hem morgen al in huis hebt.

De HTC One X is de eerste quadcore-smartphone die de Nederlandse markt bereikt. De telefoon beschikt over een Nvidia Tegra 3-processor met een 8-megapixelcamera en 1GB ram. Daarnaast is het scherm voorzien van een Super LCD+-paneel waardoor hij een stuk helderder is en beter kleuren weet weer te geven. De telefoon draait ook gelijk op Android 4.0 en de laatste versie van HTC Sense, ook wel bekend als Sense 4.0. De nieuwe software moet een stuk ‘cleaner’ aanvoelen en beter presteren. Onze videopreview van het toestel kun je hieronder terugkijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Hans Z -

  Wat een onzin dat ze pas maandag verkocht mogen worden, ik heb hem zaterdag 31 maart opgehaald bij PDAshop Rotterdam en ben er al bijna 2 dagen mee aan het spelen.

 2. Eise -

  De One S lijkt me sterk dat die op 2-4 uitgeleverd wordt aangezien die vertraging heeft opgeleverd. Was wel de bedoeling in eerste instantie maar gaat om de One X die nu alleen eerst zijn opwachting maakt. Voor zover ze niet voor 2-4 mogen verkopen weet ik niet maar weet wel dat 2-4 de officiele releasedatum is en dat dat dus niet altijd wil zeggen dat het niet mag. Maar de meeste webshops hebben heb toch echt pas vanaf maandag dus dan gaan de meeste pre order klankten hem toch echt pas krijgen….

 3. Sjon -

  Als het goed is mogen ze pas vanaf maandag het toestel verkopen. De toestellen die in de winkel te bezichtigen zijn, zijn demo toestellen uitgeleverd vanuit HTC.

  Zijn nu trouwens al problemen mee. Tijdens het afspelen van het demo filmpje kan men aan de linkerkant van het scherm een groene ruis zien

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters