HTC One X gaat vervroegd in de verkoop

De HTC One X lijkt wat vroeger in de verkoop te zijn gegaan dan oorspronkelijk aangekondigd. Het apparaat zou op 2 april in de verkoop gaan maar is inmiddels al te bestellen en in huis te krijgen.

De HTC One X moet samen met de One S op 2 april in de verkoop gaan maar het toestel lijkt al uitgeleverd te zijn aan winkels door HTC. Aanstaande zondag zal HTC een groot feest in Utrecht houden om het toestel officieel in Nederland te introduceren, maar het lijkt er nu op dat de eerste winkels, waaronder BelCompany, het toestel vandaag al op voorraad hebben gekregen. Ook webshops weten het toestel als voorradig te bestempelen op hun site. Zo belooft ondermeer Pdashop dat als je hem vandaag besteld, je hem morgen al in huis hebt.

De HTC One X is de eerste quadcore-smartphone die de Nederlandse markt bereikt. De telefoon beschikt over een Nvidia Tegra 3-processor met een 8-megapixelcamera en 1GB ram. Daarnaast is het scherm voorzien van een Super LCD+-paneel waardoor hij een stuk helderder is en beter kleuren weet weer te geven. De telefoon draait ook gelijk op Android 4.0 en de laatste versie van HTC Sense, ook wel bekend als Sense 4.0. De nieuwe software moet een stuk ‘cleaner’ aanvoelen en beter presteren. Onze videopreview van het toestel kun je hieronder terugkijken.

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters