‘HTC certificeert onaangekondigde HTC One X10 en andere toestellen’

HTC heeft maar liefst vier nieuwe smartphones gecertificeerd in Rusland, waaronder de onaangekondigde HTC One X10.

Rusland

HTC heeft recentelijk vier toestellen in Rusland gecertificeerd, zo blijkt uit een rapport dat vandaag gepubliceerd is. Nieuwe smartphones moeten vaak gecertificeerd worden door verschillende instanties voor ze in het land in kwestie verkocht mogen worden. Door bijvoorbeeld de Chinese instantie TENAA weten we bijvoorbeeld vaak precies hoe nieuwe smartphones er uit gaan zien, nog voor ze zijn aangekondigd.

HTC Desire 650 en HTC 10 Evo

Het eerste toestel is de HTC Desire 650. Waarschijnlijk gaat het om het toestel dat we kennen als de HTC A17, een budgetmodel dat eerder deze maand al genoemd werd door de bekende lekker @LlabTooFeR. Het nieuwe HTC toestel wordt naar verwachting binnenkort aangekondigd. De tweede gecertificeerde smartphone heet de HTC 10 Evo, een toestel dat in Amerika al is uitgebracht als de HTC Bolt. Onder de motorkap zit de iets oudere Qualcomm Snapdragon 810. De rest van de specificaties is echter wel helemaal up to date en interessant. De HTC 10 Evo heeft namelijk een 5.5-inch scherm met een resolutie van 1440 x2560, 3GB aan werkgeheugen en een 16MP camera aan de achterkant met PDAF en optische beeldstabilisatie.

HTC Desire 10 Pro

Het derde toestel dat in Rusland is gecertificeerd kennen we ook al. Het gaat namelijk om de HTC Desire 10 Pro. De mid-ranger heeft een 5.5-inch scherm met een resolutie van 1080 x 1920. Onder de motorkap zit een MediaTek Helio P10 chipset. Aan de achterkant van het toestel zit een 20MP camera, terwijl een 13MP camera gebruikt kan worden voor selfies. Er is ook een dual SIM variant gecertificeerd.

HTC One X10

HTC One X10

Wat dit nieuwsbericht echter zo interessant maakt is de vierde smartphone. Het rapport noemt namelijk de onaangekondigde HTC One X10, waarvan ook een dual SIM variant uit komt. We weten nog niks over het nieuwe toestel, maar het lijkt om een opvolger van de HTC One X9 te gaan. Dat model kwam begin dit jaar uit en heeft een 5.5-inch scherm, de Helio P10 onder de motorkap en 3GB aan werk geheugen. Het is onduidelijk op welke vlakken HTC zijn toestel heeft verbeterd. Naar verwachting horen we binnenkort meer, wanneer de Taiwanese fabrikant de One X10 officieel introduceert.

Bron: mobiltelefon.ru

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters