HTC presenteert selfiesmartphone Desire Eye

HTC heeft zojuist in New York de HTC Desire Eye gepresenteerd. Een unieke telefoon, met zowel aan de voor- als achterkant een 13-megapixelcamera. De Desire Eye heeft veel verschillende apps voor het maken van selfies.

HTC Desire Eye
HTC Desire Eye

Zo kun je tegelijkertijd een foto met zowel de voor- als achtercamera maken. Ook kun je de foto’s die de twee camera’s maken samensmelten tot een kiekje, zodat jij ook op de foto staat die je van je vrienden maakt. Een andere functie is de photobooth, waarmee de Desire Eye vier foto’s maakt met telkens een pauze van drie seconden. Deze worden daarna naast elkaar in een compilatie gezet.

De HTC Desire Eye is voor de Desire-serie geen goedkope telefoon. Hij krijgt een adviesprijs mee van 499 euro. De specificaties komen overeen met die van de One M8. Zo heeft hij een Snapdragon 801-processor die 2,3 GHz klokt en 2GB ram. Het geheugen van 16GB is uitbreidbaar. Het scherm is 5,2 inch groot en heeft een full HD-resolutie.

De telefoon ondersteunt 4G-internet en heeft een batterij van 2400 mAh. Ook is hij waterdicht. De HTC Desire Eye is gemaakt van mat plastic en je hoeft geen flapjes voor de USB-aansluiting te zetten om de waterdichtheid te garanderen.

Ondanks de prominente frontcamera, midden bovenaan de Eye, heeft de smartphone de BoomSound-boxen. De HTC Desire Eye is vanaf medio september in Nederland te koop, voor dus een adviesprijs van 499 euro. Onze geschreven hands-on lees je hier.

HTC Desire Eye 
HTC Desire Eye 
HTC Desire Eye 
HTC Desire Eye 
HTC Desire Eye 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
ETQ Amsterdam

Bekijk de OnePlus 5T live in de speciale Amsterdamse pop-up store lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

OnePlus 5T naast OnePlus 5, Galaxy S8, iPhone X en meer: grootte vergeleken lees verder

OnePlus 5t

Vijf redenen om (niet) voor de OnePlus 5T te kiezen lees verder

iPhone X Face ID

Dit is hoe Face ID werkt en wat je er verder over moet weten lees verder

OnePlus 5T pers

Dit zijn de vier verschillen tussen de OnePlus 5 en OnePlus 5T lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters