HTC: “Puccini-tablet komt in september of oktober”

De tien-inch HTC Puccini-tablet wordt in september of oktober op de markt gebracht, meldt een hoge baas van HTC. De tablet is een stuk groter dan de zeven-inch HTC Flyer, die het lang niet zo goed doet in de winkels als HTC had gehoopt.

HTC Puccini

De Flyer was de eerste tablet van HTC. De kleine tablet werd voorzien van een nieuwe versie van HTC Sense en een speciaal pennetje, waarmee de tablet kon worden bediend. Maar veel succes had de Flyer echter niet; HTC probeert het nu met een grotere tablet. De Puccini.

De Puccini is al een aantal keren gelekt. Volgens Winston Yung, een hoge HTC functionaris, komt de tablet er binnenkort aan. Volgende maand of oktober moet de tablet in de winkels liggen.

De 10.1 inch tablet moet volgens de geruchtenmachine stevige specificaties krijgen, zoals een 1.5 Ghz processor (single- of dualcore nog niet bekend). In Amerika zou het apparaat ondersteuning bieden voor 4G-netwerken. Of de tablet echt al volgende maand in Nederlandse winkels ligt, mag echter worden betwijfeld, want Yung deed zijn uitspraken in de context van de HTC-verkoopcijfers in China. Het kan dus zijn dat de tablet eerst daar wordt gelanceerd, en pas later bij ons. Of overal tegelijk, zoals de Flyer. Dat is nog onbekend.

Bron: Droid Dog

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-endsmartphones van dit voorjaar lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Google Instant Apps

Instant Apps: Google Play laat je nu games spelen zonder installatie lees verder

smartphone veiligheid

Android is volgens Google nu even veilig als iOS lees verder

Android P nieuwe features

Android P officieel onthuld: zes dingen die je moet weten lees verder

onbekende beller blokkeren

Android P maakt einde aan vervelende onbekende bellers lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters