HTC: “Puccini-tablet komt in september of oktober”

De tien-inch HTC Puccini-tablet wordt in september of oktober op de markt gebracht, meldt een hoge baas van HTC. De tablet is een stuk groter dan de zeven-inch HTC Flyer, die het lang niet zo goed doet in de winkels als HTC had gehoopt.

HTC Puccini

De Flyer was de eerste tablet van HTC. De kleine tablet werd voorzien van een nieuwe versie van HTC Sense en een speciaal pennetje, waarmee de tablet kon worden bediend. Maar veel succes had de Flyer echter niet; HTC probeert het nu met een grotere tablet. De Puccini.

De Puccini is al een aantal keren gelekt. Volgens Winston Yung, een hoge HTC functionaris, komt de tablet er binnenkort aan. Volgende maand of oktober moet de tablet in de winkels liggen.

De 10.1 inch tablet moet volgens de geruchtenmachine stevige specificaties krijgen, zoals een 1.5 Ghz processor (single- of dualcore nog niet bekend). In Amerika zou het apparaat ondersteuning bieden voor 4G-netwerken. Of de tablet echt al volgende maand in Nederlandse winkels ligt, mag echter worden betwijfeld, want Yung deed zijn uitspraken in de context van de HTC-verkoopcijfers in China. Het kan dus zijn dat de tablet eerst daar wordt gelanceerd, en pas later bij ons. Of overal tegelijk, zoals de Flyer. Dat is nog onbekend.

Bron: Droid Dog

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters