'HTC Pyramid komt volgende maand naar Europa'

Frankrijk wordt het eerste Europese land waar de nog niet aangekondigde HTC Pyramid te krijgen is, en wel voor het eind van mei. Dat meldt Softpedia op grond van een lek bij de Franse telco SFR.

HTC Pyramid

Op een Franse Android-site, FrAndroid, wordt dit gemeld. Het nieuws over de aanstaande verkoop van dit veelbelovende toekomstige vlaggenschip van HTC is opmerkelijk, want HTC heeft het nog niet eens aangekondigd. Wel zijn er al wat plaatjes en specificaties van het toestel gelekt.

Het belooft een zeer interessant toestel te worden voor wie een top of the bill-telefoon wil hebben. De Pyramid schijnt te lopen op een dualcore 1.2 Ghz processor. Het scherm is net zo groot als dat van de HTC Desire HD, 4,3 inch, maar met een betere resolutie: qHD 960×540 pixels. Het Ramgeheugen meet 768 mb.

Net als de Desire HD heeft de Pyramid een 8 megapixel camera aan de achterkant, maar er kunnen filmpjes met een hogere resolutie mee worden gemaakt: tot 1080p. Aan de voorkant bevindt zich een vga-camera voor videobellen.

Het toestel zou lopen op Android Gingerbread 2.3.3. en daarover zit de bekende HTC Sense-schil, versie 3.0.

Over de prijs van het toestel is nog niets bekend, maar HTC heeft gemeld een belangrijke aankondiging te gaan doen op 12 april, dus misschien dat de Pyramid dan officieel bekend wordt gemaakt.

Bron: Softpedia

Essential Phone

‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

Xiaomi Mi 8

Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

Vivo Apex

Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters