HTC schiet eigen doelstelling voorbij

HTC heeft in het tweede kwartaal van dit jaar een omzetstijging gezien van niet minder dan 33 procent. De producent heeft momenteel erg veel bekijks met haar smartphones en dit legt de producent geen windeieren.

HTC doet het de laatste erg goed in de markt en ook wereldwijd gooit de producent hoge ogen. Zo doet HTC het momenteel niet alleen in Azië en in Europa erg goed maar ook in Amerika. Amerika is van oudsher een erg lastige markt waarbij buitenlandse bedrijven zoals Nokia en Samsung het relatief lastig hebben. HTC weet echter grote providers aan zich te binden en grote ogen te gooien met haar Droid en Evo-lijn. HTC laat nu weten dat het in het tweede kwartaal van dit jaar 268 miljoen dollar winst heeft gemaakt terwijl het vorig jaar nog in het zelfde kwartaal niet minder dan 202 miljoen dollar winst wist te maken. HTC weet dan ook met gepaste trots te melden dat het dus een stijging heeft verwezenlijkt van 33 procent in deze lastige economische tijden.

HTC had een lagere vooruitzicht staan voor het kwartaal maar heeft nu deze naar boven bij gesteld. De producent durfde niet het gehele jaar nog omhoog te gooien maar de kans lijkt groot dat de cijfers wederom rooskleurig zullen zijn aan het eind van dit boekjaar.

HTC financieel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Danijel -

      Droid is een lijn van Verizon met allemaal verschillende modellen van oa Motorola en HTC. De Droid Incridble is van HTC bijv 🙂

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters