HTC schiet eigen doelstelling voorbij

HTC heeft in het tweede kwartaal van dit jaar een omzetstijging gezien van niet minder dan 33 procent. De producent heeft momenteel erg veel bekijks met haar smartphones en dit legt de producent geen windeieren.

HTC doet het de laatste erg goed in de markt en ook wereldwijd gooit de producent hoge ogen. Zo doet HTC het momenteel niet alleen in Azië en in Europa erg goed maar ook in Amerika. Amerika is van oudsher een erg lastige markt waarbij buitenlandse bedrijven zoals Nokia en Samsung het relatief lastig hebben. HTC weet echter grote providers aan zich te binden en grote ogen te gooien met haar Droid en Evo-lijn. HTC laat nu weten dat het in het tweede kwartaal van dit jaar 268 miljoen dollar winst heeft gemaakt terwijl het vorig jaar nog in het zelfde kwartaal niet minder dan 202 miljoen dollar winst wist te maken. HTC weet dan ook met gepaste trots te melden dat het dus een stijging heeft verwezenlijkt van 33 procent in deze lastige economische tijden.

HTC had een lagere vooruitzicht staan voor het kwartaal maar heeft nu deze naar boven bij gesteld. De producent durfde niet het gehele jaar nog omhoog te gooien maar de kans lijkt groot dat de cijfers wederom rooskleurig zullen zijn aan het eind van dit boekjaar.

HTC financieel

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters