HTC schiet eigen doelstelling voorbij

HTC heeft in het tweede kwartaal van dit jaar een omzetstijging gezien van niet minder dan 33 procent. De producent heeft momenteel erg veel bekijks met haar smartphones en dit legt de producent geen windeieren.

HTC doet het de laatste erg goed in de markt en ook wereldwijd gooit de producent hoge ogen. Zo doet HTC het momenteel niet alleen in Azië en in Europa erg goed maar ook in Amerika. Amerika is van oudsher een erg lastige markt waarbij buitenlandse bedrijven zoals Nokia en Samsung het relatief lastig hebben. HTC weet echter grote providers aan zich te binden en grote ogen te gooien met haar Droid en Evo-lijn. HTC laat nu weten dat het in het tweede kwartaal van dit jaar 268 miljoen dollar winst heeft gemaakt terwijl het vorig jaar nog in het zelfde kwartaal niet minder dan 202 miljoen dollar winst wist te maken. HTC weet dan ook met gepaste trots te melden dat het dus een stijging heeft verwezenlijkt van 33 procent in deze lastige economische tijden.

HTC had een lagere vooruitzicht staan voor het kwartaal maar heeft nu deze naar boven bij gesteld. De producent durfde niet het gehele jaar nog omhoog te gooien maar de kans lijkt groot dat de cijfers wederom rooskleurig zullen zijn aan het eind van dit boekjaar.

HTC financieel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Danijel -

      Droid is een lijn van Verizon met allemaal verschillende modellen van oa Motorola en HTC. De Droid Incridble is van HTC bijv 🙂

HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Apple uitnodiging lanceringsevenement 2017

Het is officieel: Apple bevestigt onthullingsdatum iPhone 8 met uitnodiging lees verder

Huawei

Samsung verreweg de populairste, Huawei kruipt dichterbij Apple lees verder

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters