HTC Schubert onthult als eerste Windows Phone 7-telefoon van HTC

Op het internet is een video verschenen van een nieuwe HTC-telefoon voorzien van Windows Phone 7. De HTC Schubert is gebouwd uit een enkel stuk aluminium en beschikt nog niet over een toetsenbord.

HTC Schubert

De zelfde bron die eerder de eerste video van de HTC Desire HD uit de doeken wist te doen heeft nu ook de eerste Windows Phone 7-telefoon van HTC geopenbaard. De bron weet relatief weinig te melden over de Schubert, de naam waaronder het toestel ontwikkeld wordt, maar weet wel melding te maken over het feit dat het toestel net als de Legend opgetrokken is uit een enkel stuk aluminium waardoor het toestel extra stevig en duurzaam dient te zijn. De specificaties van het toestel ontbreken en zijn momenteel nog gissen. Het toestel zal in ieder geval wel minimaal een 1GHz-processor mee gaan krijgen en 1GB interngeheugen aangezien Microsoft dat als een eis stelt. Volgens de bron zal er een Qualcomm Snapdragon in het toestel zitten echter is dat nog niet bevestigd.

De bron weet wel te melden dat dit de eerste telefoon zal zijn van HTC die tijdens de lancering van Windows Phone 7 verkocht zal gaan worden rond november. Onduidelijk is nog of deze variant naar Europa zal gaan komen en naar Nederland aangezien Microsoft alleen de Engelse taal zal gaan ondersteunen in haar OS in eerste instantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Bird -

  Suggestie: noem m Mozart,
  Schubert´s leven was een hopeloos verhaal… hij had Syfilus, Tyfus en absoluut geen geld.. 🙂
  Deze telefoon verdient een creatieve naam. Xenon flash, gigantische lens… dit ding moet prachtige plaatjes maken (met Windows Phone 7 nu al in de catacomben berucht om zn foto functies) Bij nader inzien stel ik voor dat ze m Mondriaan noemen…

 2. QnA22 -

  Want dit design verschilt enorm met de HTC touch die ruim voor de IPhone uit kwam? Alleen de hardwareknop is verandert naar touch sensitive knoppen. Als je het design van de telefoon al kan aanvallen zou ik eerder de IPhone aanvallen. Die lijkt erg op de Touchphones die in de 1-2 jaar daarvoor uitkwamen.
  Maar op hoeveel manieren kun je een touchphone ontwerpen? Je komt toch al gauw op 1 en hetzelfde ontwerp uit.

HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters