HTC Schubert onthult als eerste Windows Phone 7-telefoon van HTC

Op het internet is een video verschenen van een nieuwe HTC-telefoon voorzien van Windows Phone 7. De HTC Schubert is gebouwd uit een enkel stuk aluminium en beschikt nog niet over een toetsenbord.

HTC Schubert

De zelfde bron die eerder de eerste video van de HTC Desire HD uit de doeken wist te doen heeft nu ook de eerste Windows Phone 7-telefoon van HTC geopenbaard. De bron weet relatief weinig te melden over de Schubert, de naam waaronder het toestel ontwikkeld wordt, maar weet wel melding te maken over het feit dat het toestel net als de Legend opgetrokken is uit een enkel stuk aluminium waardoor het toestel extra stevig en duurzaam dient te zijn. De specificaties van het toestel ontbreken en zijn momenteel nog gissen. Het toestel zal in ieder geval wel minimaal een 1GHz-processor mee gaan krijgen en 1GB interngeheugen aangezien Microsoft dat als een eis stelt. Volgens de bron zal er een Qualcomm Snapdragon in het toestel zitten echter is dat nog niet bevestigd.

De bron weet wel te melden dat dit de eerste telefoon zal zijn van HTC die tijdens de lancering van Windows Phone 7 verkocht zal gaan worden rond november. Onduidelijk is nog of deze variant naar Europa zal gaan komen en naar Nederland aangezien Microsoft alleen de Engelse taal zal gaan ondersteunen in haar OS in eerste instantie.

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite morgen officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters