HTC Schubert onthult als eerste Windows Phone 7-telefoon van HTC

Op het internet is een video verschenen van een nieuwe HTC-telefoon voorzien van Windows Phone 7. De HTC Schubert is gebouwd uit een enkel stuk aluminium en beschikt nog niet over een toetsenbord.

HTC Schubert

De zelfde bron die eerder de eerste video van de HTC Desire HD uit de doeken wist te doen heeft nu ook de eerste Windows Phone 7-telefoon van HTC geopenbaard. De bron weet relatief weinig te melden over de Schubert, de naam waaronder het toestel ontwikkeld wordt, maar weet wel melding te maken over het feit dat het toestel net als de Legend opgetrokken is uit een enkel stuk aluminium waardoor het toestel extra stevig en duurzaam dient te zijn. De specificaties van het toestel ontbreken en zijn momenteel nog gissen. Het toestel zal in ieder geval wel minimaal een 1GHz-processor mee gaan krijgen en 1GB interngeheugen aangezien Microsoft dat als een eis stelt. Volgens de bron zal er een Qualcomm Snapdragon in het toestel zitten echter is dat nog niet bevestigd.

De bron weet wel te melden dat dit de eerste telefoon zal zijn van HTC die tijdens de lancering van Windows Phone 7 verkocht zal gaan worden rond november. Onduidelijk is nog of deze variant naar Europa zal gaan komen en naar Nederland aangezien Microsoft alleen de Engelse taal zal gaan ondersteunen in haar OS in eerste instantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Bird -

  Suggestie: noem m Mozart,
  Schubert´s leven was een hopeloos verhaal… hij had Syfilus, Tyfus en absoluut geen geld.. 🙂
  Deze telefoon verdient een creatieve naam. Xenon flash, gigantische lens… dit ding moet prachtige plaatjes maken (met Windows Phone 7 nu al in de catacomben berucht om zn foto functies) Bij nader inzien stel ik voor dat ze m Mondriaan noemen…

 2. QnA22 -

  Want dit design verschilt enorm met de HTC touch die ruim voor de IPhone uit kwam? Alleen de hardwareknop is verandert naar touch sensitive knoppen. Als je het design van de telefoon al kan aanvallen zou ik eerder de IPhone aanvallen. Die lijkt erg op de Touchphones die in de 1-2 jaar daarvoor uitkwamen.
  Maar op hoeveel manieren kun je een touchphone ontwerpen? Je komt toch al gauw op 1 en hetzelfde ontwerp uit.

OnePlus 5T naast OnePlus 5, Galaxy S8, iPhone X en meer: grootte vergeleken lees verder

OnePlus 5t

Vijf redenen om (niet) voor de OnePlus 5T te kiezen lees verder

iPhone X Face ID

Dit is hoe Face ID werkt en wat je er verder over moet weten lees verder

OnePlus 5T pers

Dit zijn de vier verschillen tussen de OnePlus 5 en OnePlus 5T lees verder

OnePlus 5T pers

OnePlus 5T is officieel onthuld: gloednieuw design, vertrouwde prijskaartje lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Verrassing: Samsung brengt niet twee, maar drie Galaxy S9-modellen uit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters