'HTC Scribe-tablet wordt in februari aangekondigd'

Volgens Digitimes is HTC bijna klaar met haar eerste Android-tablet genaamd de HTC Scribe. Het apparaat zal tijdens het Mobile World Congress in februari aangekondigd gaan worden en de beschikking krijgen over Android 3.0.

De Chinese-krant Digitimes laat wederom van zich horen. De krant heeft nauwe banden met Chinese, Koreaanse en Taiwanese producenten en leveranciers en hoort dan ook vaak van nieuwe producten nog voordat ze aangekondigd zijn. Zo weet de krant veelal over Apple-producten te melden, maar ook bij de toeleveranciers van Samsung, LG en HTC heeft de krant veel bronnen zitten. Deze keer weet Digitimes te melden dat de HTC Scribe er daadwerkelijk aan zit te komen.

De HTC Scribe zal de eerste Android-tablet van HTC gaan worden en geruchten over het apparaat circuleren al langer. Volgens verschillende toeleveranciers van HTC is de producent bijna klaar met het samenstellen van de tablet en zal de producent tijdens het Mobile World Congress het apparaat daadwerkelijk uit de doeken gaan doen. De Scribe krijgt de beschikking over Android 3.0, het OS dat naar verwachting nog deze week officieel wordt gemaakt door Google in verband met de CES-beurs in Amerika die donderdag zal gaan beginnen.

De krant weet daarnaast ook te melden dat het apparaat waarschijnlijk een 7-inch scherm zal gaan mee krijgen, net als de Samsung Galaxy Tab. Mocht de tablet van HTC daadwerkelijk over Android 3.0 gaan beschikken, de verwachting is dan ook dat deze dat zeker zal gaan doen aangezien Android Honeycomb speciaal voor tablets ontwikkeld is door Google, dan zal er volgens een andere producent wel een dual-core processor in het apparaat moeten gaan zitten. Volgens een producent heeft Honeycomb namelijk de eis dat er een dual-core processor aanwezig moet zijn om het geheel goed te kunnen draaien.

Volgend maand zal All About Phones aanwezig zijn tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. De beurs begint op 14 februari en duurt tot en met 17 februari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9 Plus

Gelekte renders Samsung Galaxy S9 tonen uiteindelijke toestel lees verder

Maak kennis met de Samsung Galaxy Note 8: Star Wars Edition lees verder

Apple iPhone X vs OnePlus 5T

OnePlus 5T vs. Apple iPhone X snelheidstest: duurder is niet altijd beter! lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Leaker lekt geheime wapen Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone X gebruikers ontdekken nu pas verborgen feature Face ID lees verder

Huawei Nova 3

Foto’s Huawei Nova 3 gelekt: dubbele camera en meer! lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters