HTC Sensation lekt vroegtijdig uit – Update

Vodafone heeft de HTC Sensation vroegtijdig laten uitlekken. Het toestel zal later vandaag aangekondigd worden en beschikken over een dualcore 1.2GHz-processor en een 4.3-inch qHD scherm met een hoge resolutie.

Vanmiddag om 15 uur zal in Londen de persconferentie van HTC plaatsvinden waarop de fabrikant de HTC Sensation bekend zal maken. Nadat eerder op de dag Qualcomm al bevestigde dat de Sensation op een dualcore 1.2GHz-processor zal gaan lopen, heeft ook Vodafone nu de rest van het toestel gelekt inclusief persafbeelding.

Naast de nieuwe processor heeft deze Sensation van HTC een groot 4.3-inch qHD-touchscreen met een resolutie van 540 x 960 pixels. Aan de achterkant van het toestel zit een 8-megapixelcamera die in 1080p video’s kan opnemen en aan de voorkant een 1.2-megapixelcamera om mee te videobellen. Het toestel heeft 4GB intern geheugen en beschikt daarnaast ook over een micro-SD slot. De fabrikant zelf levert 8GB mee in de doos. Het toestel is verder voorzien van Android 2.3.3 en ook UMTS, Wifi-n en bluetooth zullen er niet op ontbreken.

De HTC Sensation heeft ook een nieuwe versie van HTC Sense mee gekregen die ook al uitgelekt is. De nieuwe versie heeft een nieuwe weer-applicatie en een andere opzet voor widgets waar veel meer beweging in zit. Ook het nieuwe lockscreen van HTC Sense is te zien in de video’s. Het toestel kan via Wifi documenten printen en ook HTC Watch, de videodienst van HTC, zal op het toestel beschikbaar zijn. Daarnaast kunnen er via DLNA films gestreamd worden naar TV’s.

All About Phones wist eerder al te melden dat de HTC Sensation in juni in Nederland beschikbaar zal zijn. HTC laat weten dat de Sensation inderdaad in juni op de markt zal komen in Nederland en 599 euro moet gaan kosten. De provider Vodafone zal het toestel een tweetal weken eerder exclusief krijgen in Nederland.

Update op 12/4/2011 om 14:55 uur:

Bericht van updates voorzien aangezien de persconferentie van HTC live aan de gang is met extra informatie over het toestel.

HTC Sensation

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters