HTC Sensation lekt vroegtijdig uit – Update

Vodafone heeft de HTC Sensation vroegtijdig laten uitlekken. Het toestel zal later vandaag aangekondigd worden en beschikken over een dualcore 1.2GHz-processor en een 4.3-inch qHD scherm met een hoge resolutie.

Vanmiddag om 15 uur zal in Londen de persconferentie van HTC plaatsvinden waarop de fabrikant de HTC Sensation bekend zal maken. Nadat eerder op de dag Qualcomm al bevestigde dat de Sensation op een dualcore 1.2GHz-processor zal gaan lopen, heeft ook Vodafone nu de rest van het toestel gelekt inclusief persafbeelding.

Naast de nieuwe processor heeft deze Sensation van HTC een groot 4.3-inch qHD-touchscreen met een resolutie van 540 x 960 pixels. Aan de achterkant van het toestel zit een 8-megapixelcamera die in 1080p video’s kan opnemen en aan de voorkant een 1.2-megapixelcamera om mee te videobellen. Het toestel heeft 4GB intern geheugen en beschikt daarnaast ook over een micro-SD slot. De fabrikant zelf levert 8GB mee in de doos. Het toestel is verder voorzien van Android 2.3.3 en ook UMTS, Wifi-n en bluetooth zullen er niet op ontbreken.

De HTC Sensation heeft ook een nieuwe versie van HTC Sense mee gekregen die ook al uitgelekt is. De nieuwe versie heeft een nieuwe weer-applicatie en een andere opzet voor widgets waar veel meer beweging in zit. Ook het nieuwe lockscreen van HTC Sense is te zien in de video’s. Het toestel kan via Wifi documenten printen en ook HTC Watch, de videodienst van HTC, zal op het toestel beschikbaar zijn. Daarnaast kunnen er via DLNA films gestreamd worden naar TV’s.

All About Phones wist eerder al te melden dat de HTC Sensation in juni in Nederland beschikbaar zal zijn. HTC laat weten dat de Sensation inderdaad in juni op de markt zal komen in Nederland en 599 euro moet gaan kosten. De provider Vodafone zal het toestel een tweetal weken eerder exclusief krijgen in Nederland.

Update op 12/4/2011 om 14:55 uur:

Bericht van updates voorzien aangezien de persconferentie van HTC live aan de gang is met extra informatie over het toestel.

HTC Sensation

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy S9

Meer details Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus opgedoken! lees verder

Samsung klaptelefoon

Samsung W2018 gelekt: high-end klaptelefoon met specificaties Galaxy S8 lees verder

Android Oreo OnePlus 3 OnePlus 3T

Surprise: Android 8.0 Oreo is nu beschikbaar voor de OnePlus 3 en OnePlus 3T lees verder

Le Thi Xoan

Veertienjarig meisje geëlektrocuteerd door oplader iPhone 6 lees verder

iPhone 8 in hand

Vijf dingen die je meteen op je (nieuwe) smartphone moet instellen lees verder

Samsung Galaxy S9

Maakt iPhone X nu al korte metten met Samsung Galaxy S9? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters