HTC Sense 3.5 lekt in video, ziet er indrukwekkend uit

HTC heeft een nieuwe versie van HTC Sense gemaakt, 3.5, die al eerder uitlekte via de ladyphone HTC Bliss. Nu is er een complete video op internet geplaatst die de nieuwe interface van de toekomstige HTC-telefoons uitgebreid laat zien, en het ziet er helemaal niet slecht uit.

HTC Sense 3.5

Behalve op de nieuwe HTC Bliss zou de nieuwe HTC-schil rondom Android ook worden gepresenteerd op de HTC Vigor, een nieuwe superphone die binnenkort in Amerika op de markt komt. Versie 3.5 heeft veel weg van versie 3.0 die wij onlangs op de HTC Sensation konden bewonderen, maar alles is net wat meer ‘af’.

Het meest in het oog springende verschil is dat de onscreen balk onderaan het scherm, met drie knoppen voor menu, telefoon en aanpassingen van de homescreens, is verdwenen en vervangen door twee knoppen met de functies menu en telefoon.

Net als in versie 3.0 moet je het lockscreen vrijmaken door een ring onderin het scherm in een ring in het midden van het scherm te trekken. Vallen de cirkels in elkaar, dan is het toestel te gebruiken. Maar op dat lockscreen kun je ook een kwartet widgets kwijt. Trek je die in de grote cirkel, dan wordt die applicatie onmiddellijk geopend.

In het filmpje valt te zien hoe HTC in versie 3.5 alles nog wat meer heeft opgepoetst. Widgets hebben ook een update gekregen, en er valt meer in te stellen in de zeven homescreens, die nu ook in hun geheel toegevoegd of verwijderd kunnen worden.

Wij hebben in reviews van HTC-toestellen vaak geklaagd over het tamelijk onoverzichtelijke HTC Sense, dat zoveel mogelijkheden biedt dat een normaal mens ze nooit allemaal zal gebruiken of überhaupt bekijken. Maar in versie 3.5 zitten de dingen veel meer op hun plek en in het filmpje is te zien dat de nieuwe user interface gewoon beter overkomt.

Wanneer 3.5 op toestellen te bewonderen valt, is nog onbekend. Maar HTC heeft aan weerszijden van de Atlantische Oceaan aardig wat toptoestellen in de coulissen staan, dus lang zullen we er niet op hoeven wachten.

Bron: Techcrunch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters