HTC showcase

Tijdens de MWC heeft HTC twee nieuwe toestellen aangekondigd, namelijk de Touch Diamond2 en Touch Pro2. Via Vodafone is dinsdag de HTC Magic naar buiten gekomen. Naast de nieuwe modellen hebben we in deze showcase ook afbeeldingen van de nieuwe HTC Touch Cruise en de HTC 4G Max.

HTC Touch Cruise2

In deze showcase beginnen we met de HTC Touch Cruise, ook bekend als de HTC Iolite. Het toestel is zeer compact en voelt licht in de hand. Het scherm is echter klein en daardoor wat lastig met de vinger bedienbaar. De footprint-software ziet er leuk uit en hopelijk kunnen we binnenkort via een review hier meer over vertellen.

Het toestel ligt prima in de hand en dat komt vooral doordat het gemaakt is van hoogwaardig materiaal. Op dit toestel zal ook TomTom Mobile 7 aanwezig zijn en de prijs zal rond de 450 euro gaan liggen. HTC heeft aangegeven dat toestel binnenkort in de winkels te vinden is en dat er ook een cradle voor aan het raam bijgeleverd wordt. Een leuke extra functie is dat wanneer je het toestel in de cradle stopt, de navigatiesoftware automatisch opstart.

HTC Max 4G

Een toestel dat waarschijnlijk nooit levenslicht zal zien op de Nederlandse markt is de HTC 4G Max. Het is het eerste WiMax-toestel speciaal voor de Russische provider Yota. Het toestel is vrij fors, maar heeft wel een schitterend scherm. Uiteraard konden we het niet laten het toestel op de foto te zetten.

Zoals je kunt zien is het scherm erg helder en het beeld is vloeiend te noemen. Daarnaast is het ook een groot scherm en kun je er prima mee uit de voeten om tv erop te kijken. Wel is het zo dat het toestel wat groot is dus we betwijfelen of het goed in je zak past. Het geluid hebben we niet kunnen testen maar het begin is er.

Als opvolger voor de Touch Diamond en Touch Pro heeft HTC de Touch Diamond2 en Touch Pro2 gelanceerd. De nieuwe diamant heeft een groter scherm gekregen zodat het toestel eenvoudiger is te bedienen, verder krijgt het toestel een gratis upgrade naar Windows Mobile 6.5. Ook is het interne geheugen van 4GB vervangen door een MicroSD-slot.
Bij de Touch Pro2 heeft HTC het kantelbare scherm teruggebracht. Deze businesstelefoon heeft ook een groter scherm gekregen en heeft extra features voor conference calls.

HTC Touch Diamond2

 

HTC Touch Diamond2

 

HTC Touch Diamond2

 

HTC Touch Pro2

 

HTC Touch Pro2

 

HTC Magic

Ten slotte kondigde gister Vodafone Spanje de HTC Magic aan. De HTC Magic is het tweede Android-toestel van HTC, waarvan Vodafone de exclusieve verkooprechten heeft. Het toestel is een stuk slanker dan de G1 door het ontbreken van een toetsenbord. Voor onze showcase hebben we een zwarte niet-Vodafone-versie op de foto gekregen. Het is echter niet te verwachten dat dit toestel naar Nederland komt. Nederland moet het doen met de Vodafone-versie begin april.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Google Home

Google onthult nieuwe functies Google Home lees verder

zakkenrollers

Pas op je smartphone: zes trucs van zakkenrollers en wat je er tegen doet lees verder

Groot nieuws: All About Phones gaat verder onder WANT lees verder

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza levert 4x zoveel experience punten op lees verder

Apple Pippin

Dit werd ‘m niet: Pippin, de spelcomputer van Apple (1995) lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters