‘HTC smartwatch wordt in de week van 6 juni gepresenteerd’

Sinds 2014 zijn er al geruchten dat HTC een smartwatch op de markt gaat brengen. Tot op heden is de smartwatch nog niet gepresenteerd. Volgens Evan Blass gaat de nieuwe wearable gepresenteerd worden in de week van 6 juni, dit maakte hij vandaag bekend.

De meeste smartphonefabrikanten hebben al een tijd een smartwatch uitgebracht. Dit is bij HTC nog niet het geval, sinds 2014 zijn er al veel geruchten dat ze met een horloge gaan komen. Er zijn onder de Taiwanese vlag al diverse wearables en tablets uitgekomen, maar nog geen smartwatch.

HTCEvan Blass

Een tijd geleden liet Evan Blass weten dat HTC haar smartwatch zou gaan presenteren in april, maar het lukte de Taiwanezen niet in die periode. Het horloge is nog niet officieel aangekondigd, dit doen ze wel met de Vive VR-bril en de HTC 10. Over de HTC 10 zijn er heel veel teasers naar buiten gekomen die officieel afkomstig zijn van de Taiwanese smartphonefabrikant. Vandaag stuurde Blass een Tweet de wereld in en liet iedereen weten dat HTC haar nieuwste wearable gaat presenteren in de eerste week van juni.

Qualcomm 2100-socHTC

In de Tweet van Blass was alleen de datum te zien wanneer de presentatie is, over de specificaties is nog niet veel bekend. Er gaan geruchten dat de wearable een nieuwe chip heeft van Qualcomm. In februari presenteerde Qualcomm namelijk haar nieuwe 2100-processor. Deze processor is kleiner en verbruikt minder energie, heeft slimmere sensoren en ondersteund een nieuwe LTE-modem. Of we deze 2100-soc kunnen verwachten in de wearable van HTC is nog wel de vraag. Het is nog niet bekend hoe de wearable eruit gaat zien, er waren al wat foto’s opgedoken waarin te zien was dat het scherm vierkant was, maar deze info bleek niet te kloppen.

Bron: evleaks

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters