'HTC stapt eveneens af van Samsung-onderdelen'

Digitimes weet te melden dat HTC eveneens niet meer gecharmeerd is van Samsung-onderdelen. De Taiwanees gaat nu bij andere toeleveranciers onderdelen inkopen voor haar toestellen.

Door de patentruzie tussen Samsung en Apple is deze laatste fabrikant langzaam maar zeker aan het afstappen van Samsung-onderdelen. Ondermeer het flashgeheugen voor de iPhone en iPad wordt niet meer door Samsung geleverd. Desondanks is Samsung nog wel verantwoordelijk voor veel onderdelen in de iPhone 5, waaronder de nieuwe A6-processor.

Digitimes meent nu vernomen te hebben dat HTC eveneens langzaam maar zeker gaat afstappen van haar afhankelijkheid van Samsung. Zo zal HTC voortaan haar camerasensors bij Sony gaan inkopen, haar Amoled-schermen bij AU Optronics en haar Super LCD-schermen bij Sony blijven afnemen.

Samsung is momenteel ’s werelds grootste fabrikant voor smartphones en domineert samen met Apple dan ook de markt. Desondanks blijft Samsung wel ’s werelds grootste Amoled-fabrikant waardoor HTC alsnog een gedeelte bij de Koreaan moet afnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Willem de groot -

  Artikle digitimes waar jij je verhaal op basseert klopt niet helemaal in mijn ogen, en in artikle van digitimes word niet gepsroken dat HTC niet meer gechameerd is van Samsung… denk eerder dat jij zelf geen samsung fanaat bent. HTC gaat jaar op jaar al slecht.. en maakt gewoon een betere deal met andere partijen. Ook het verhaal van digitimes dat ze apple willen volgen is bull, daar deze twee partijen ook in de klinch liggen met elkaar. Eger me verschirkelijk aan de verdraaide verhalen op internet, waar vaak een persoonlijk iets van de schijver in zit.. BLIJF OPJECTIEF!!!! Neem eens een voorbeeld aan de artiklen van Android world.. deze mensen schrijven 9 van de tien keer goede artikelen. Heb verder geen belangen met deze site en ken er ook niemand!

   1. Willem de groot -

    Digitimes weet te melden dat HTC eveneens niet meer gecharmeerd is van Samsung-onderdelen.

    Dit staat niet in het artikel van digitimes. Verder praat ik niet over een zin.
    Na het lezen van diverse artikelen hier op deze site, krijg na het lezen hiervan een bepaaldde bijsmaak/gevoel.. dat de schrijver ervan zijn eigen draai mening er aan geeft.. Duidelijk??

   2. Danijel -

    Nee, niet 'duidelijk'. Wij geven amper onze mening in artikelen en ik kan me dan ook niet vinden in de kritiek. Daarnaast van je nu over 1 woord in het hele artikel, namelijk gecharmeerd. Als ik had geschreven "HTC stapt af van Samsung-onderdelen", dan was je daar wel tevreden over geweest?!

    Daarnaast is het ook niet mijn mening maar die van de bron die het vervolgens weer van bronnen uit de industrie heeft gehoord. Dat jij zulke artikelen niet interessant vindt om te lezen of niet tegen kunt, kan ik weinig aan doen. Wij brengen simpelweg het nieuws.

   3. Willem de groot -

    Ongelofelijk zeg.. met zulke reactie`s maak je je eigen en ook de site niet echt populair. Lezen kan je ook niet, want jou bron spreekt niet over dat ze niet gecharmeerd zijn van Samsung. En 1 zo`n woord maakt HEEL veel uit. Tis wel de koptekst chefke..~!! Maar goed jij heb helemaal gelijk, en dat hoef ik niet te halen.. tis mijn mening maar, en denk dat meer mensen er zo over denken!!

   4. Danijel -

    Je reageert wel erg vel.. Maar ik ondermijn je mening niet, ik deel hem alleen niet, dat is een wereld van verschil. De bron haalt duidelijk aan dat HTC om concurrentie reden, net als Apple, van Samsung onderdelen wil afstappen omdat ze te afhankelijk van Samsung zijn. Ik verwoord dat in dat ze er minder van gecharmeerd zijn.

    Dat heeft 0.0 te maken met dat ik geen Samsung aanhanger wel of niet zou zijn. Dat zelfde geldt voor elk merk want we schrijven negatieve dingen over Apple, HTC, Nokia, Sony en Samsung. Daarom kom je op mijn nogal over als een fanboy aangezien wij geen mening geven jij het blijkbaar niet kunt luchten dat we negatief nieuws zo nu en dan brengen.

    Zodra we iets positiefs te melden hebben (lees eens de reviews van de Galaxy S III of de Galaxy Note), dan hoor ik je niet klagen. Was de wereld maar zo zwart/wit 🙂

   5. Willem de groot -

    wil je mijn account aub verwijderen.. dit gaat niet in mijn account beheer.. ook al zo iets. Ben uitgepraat hierzo!!

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters