HTC start verkoop Desire 816 en Desire 610

HTC is gestart met de verkoop van twee midrange-smartphones in Nederland. De Desire 816 en de Desire 610 zijn vanaf vandaag in Nederland verkrijgbaar.

De fabrikant laat middels een persbericht weten dat beide toestellen inmiddels in Nederland verkrijgbaar zijn. De twee smartphones vormen het nieuwe offensief van HTC in het midrange-segment. De fabrikant heeft uitgesproken dat het dit jaar meer midrange-smartphones tot 200 euro in de markt wil gaan zetten om zo haar afzet en omzet te vergroten.

Het nieuwe paradepaardje in het goedkopere segment zal de Desire 816 gaan worden. Het toestel krijgt een adviesprijs van 399 euro mee. Hiervoor krijgt men een smartphone in handen dat voorzien is van Android 4.4 KitKat. Daarnaast beschikt het toestel over een 5.5″-scherm met een 720p-resolutie. Ook is een 13-megapixelcamera in het toestel te vinden, net als een quadcore-processor van Qualcomm die geklokt is op 1.6GHz per core; de Snapdragon 400. De telefoon heeft aan de voorkant ook een 5-megapixelcamera mee gekregen. Het toestel is in het zwart en in het wit verkrijgbaar.

HTC Desire 816 

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

De HTC Desire 610 is een wat simpelere-smartphone met een adviesprijs van 299 euro. Het toestel beschikt over een wat kleiner scherm dan zijn grotere broer, 4.7″. Het scherm heeft een qHD-resolutie mee gekregen en een quadcore-processor die geklokt is op 1.2GHz. Dit is opnieuw de Snapdragon 400-processor. Het toestel heeft daarnaast een 8-megapixelcamera mee gekregen van de fabrikant. Ook heeft de smartphone het design mee gekregen van de M8, het vlaggenschip van HTC.

HTC Desire 610 

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Xiaomi Redmi Note 4X

Designer Xioami Mi Mix lekt ontwerpvideo Xiaomi Mi Mix 2 lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Sony Xperia XZ1

‘Specificaties en foto’s Sony Xperia XZ1 lekken uit’ lees verder

Smartphone kapot

Het lijkt erop dat toekomstige telefoons zichzelf repareren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters