HTC steekt draak met Apple in nieuwe reclamevideo

HTC lanceert voor zijn nieuwe One A9 een nieuwe reclamevideo die sterk gebaseerd is op de beroemde 1984 commercial van Apple.

De nieuwe commercial van HTC is gebaseerd op de beroemde “1984” commercial die Apple ooit uitzond tijdens de superbowl. Het is waarschijnlijk een van de bekendste spotjes van het bedrijf die Apple voor de eerste keer echt in de spotlight zette en de allereerste Macintosh aankondigde. In het spotje was te zien hoe mensen hersenloos een soort Big Brother volgen in een wereld waar geen plaats is voor creativiteit, gebaseerd op de gelijknamige novelle van George Orwell.

Op basis van dat spotje gaat HTC nu verder met een eigen creatie. In het filmpje is te zien hoe een hele hoop mensen hersenloos ronddwaalt in een uniforme wereld, wanneer iemand met een HTC One A9 plots licht in de duisternis brengt. In het hele spotje is duidelijk de gelijkenis te zien met het origineel van Apple. De One A9 is nogal controversieel omdat critici zeggen dat het toestel te hard op een iPhone lijkt, maar tegenstanders beweren dan weer dat Apple’s iPhone te hard op de HTC One M7 lijkt. Een beetje een kip-en-eiprobleem. Onze bevindingen van de HTC One A9 lees je in onze recensie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters