HTC steekt draak met Apple in nieuwe reclamevideo

HTC lanceert voor zijn nieuwe One A9 een nieuwe reclamevideo die sterk gebaseerd is op de beroemde 1984 commercial van Apple.

De nieuwe commercial van HTC is gebaseerd op de beroemde “1984” commercial die Apple ooit uitzond tijdens de superbowl. Het is waarschijnlijk een van de bekendste spotjes van het bedrijf die Apple voor de eerste keer echt in de spotlight zette en de allereerste Macintosh aankondigde. In het spotje was te zien hoe mensen hersenloos een soort Big Brother volgen in een wereld waar geen plaats is voor creativiteit, gebaseerd op de gelijknamige novelle van George Orwell.

Op basis van dat spotje gaat HTC nu verder met een eigen creatie. In het filmpje is te zien hoe een hele hoop mensen hersenloos ronddwaalt in een uniforme wereld, wanneer iemand met een HTC One A9 plots licht in de duisternis brengt. In het hele spotje is duidelijk de gelijkenis te zien met het origineel van Apple. De One A9 is nogal controversieel omdat critici zeggen dat het toestel te hard op een iPhone lijkt, maar tegenstanders beweren dan weer dat Apple’s iPhone te hard op de HTC One M7 lijkt. Een beetje een kip-en-eiprobleem. Onze bevindingen van de HTC One A9 lees je in onze recensie.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters