HTC stelt de HD2 officieel voor

HTC heeft vandaag officieel de HD2 bekendgemaakt. De producent heeft in haar nieuwe vlaggenschip een 4.3-inch scherm verwerkt een Snapdragon-processor die zijn werk op 1GHz doet.

HTC Touch HD2

HTC heeft vandaag dan eindelijk de HTC HD2 officieel gemaakt. Het toestel werd vroegtijdig voorgesteld door verschillende sites waardoor eigenlijk alles al over de Leo bekend was. Maar vandaag is het toestel officieel gemaakt en tijdens een presentatie van HTC eerder op de dag mochten we al even met de Leo spelen waarvan later vandaag de eerste ervaringen live zullen komen. HTC wist tijdens de presentatie van het toestel te melden dat de Leo het eerste Windows Mobile toestel is dat een capacitive touchscreen heeft. Het scherm reageert dus net als de iPhone op warmte in plaats van op druk. Daarnaast loopt de HD2 op een 1GHz Qualcomm processor en om het feest compleet te maken zit er 448MB ram in het toestel. Uiteraard loopt de HD2 op Windows Mobile 6.5 en is het daarmee een echte Windows Phone zoals eerder vandaag bekend werd. Volgens HTC zal het toestel 512MB intern geheugen gaan mee krijgen en zaken als HSDPA, GPS en een 5-megapixelcamera met flits zitten uiteraard ook op de HD2.

HTC zal de Touch HD2 eind oktober in de winkels gaan zetten voor een verkoopprijs van rond de 599 euro inclusief btw. De HD2 zal ook voorzien zijn van HTC Sense dat extra mooi moet uitkomen op het 4.3-inch scherm. Overigens heeft HTC ook bevestigd dat het scherm multitouch ondersteunt.

HTC Touch HD2

 

HTC Touch HD2

 

HTC Touch HD2

 

HTC Touch HD2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. v-power -

    Leuk houdertje, maar zit wel een andere achterkantje aan met de houder en dan valt me op dat de ene achterkant een schuifknop heeft en de andere niet.

    1. Danijel -

      Zo te zien wordt dat de lader. Wij mochten dan ook niet de achterkant fotograferen maar nu weet ik waarom. Onze achterkant had het namelijk niet die aansluiting 🙂

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters