HTC stelt de HD2 officieel voor

HTC heeft vandaag officieel de HD2 bekendgemaakt. De producent heeft in haar nieuwe vlaggenschip een 4.3-inch scherm verwerkt een Snapdragon-processor die zijn werk op 1GHz doet.

HTC Touch HD2

HTC heeft vandaag dan eindelijk de HTC HD2 officieel gemaakt. Het toestel werd vroegtijdig voorgesteld door verschillende sites waardoor eigenlijk alles al over de Leo bekend was. Maar vandaag is het toestel officieel gemaakt en tijdens een presentatie van HTC eerder op de dag mochten we al even met de Leo spelen waarvan later vandaag de eerste ervaringen live zullen komen. HTC wist tijdens de presentatie van het toestel te melden dat de Leo het eerste Windows Mobile toestel is dat een capacitive touchscreen heeft. Het scherm reageert dus net als de iPhone op warmte in plaats van op druk. Daarnaast loopt de HD2 op een 1GHz Qualcomm processor en om het feest compleet te maken zit er 448MB ram in het toestel. Uiteraard loopt de HD2 op Windows Mobile 6.5 en is het daarmee een echte Windows Phone zoals eerder vandaag bekend werd. Volgens HTC zal het toestel 512MB intern geheugen gaan mee krijgen en zaken als HSDPA, GPS en een 5-megapixelcamera met flits zitten uiteraard ook op de HD2.

HTC zal de Touch HD2 eind oktober in de winkels gaan zetten voor een verkoopprijs van rond de 599 euro inclusief btw. De HD2 zal ook voorzien zijn van HTC Sense dat extra mooi moet uitkomen op het 4.3-inch scherm. Overigens heeft HTC ook bevestigd dat het scherm multitouch ondersteunt.

HTC Touch HD2

 

HTC Touch HD2

 

HTC Touch HD2

 

HTC Touch HD2

 

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters