HTC stelt de S730 officieel voor

HTC heeft op zijn persdag in de UK de HTC S730, Touch DUAL en de Shift gelanceerd. Morgen volgt de persdag van Nederland en AAP is er bij en staat garant voor een lading foto’s!

De Touch Dual kenden we al van vorige week. De shift staat al erg lang op de site van HTC en is de eerste UMPC van HTC huize. De Shift introduceert de SnapVue-technologie van HTC die door middel van een sideshow-achtige weergave toegang biedt tot email, agenda, sms-berichten en contacten zonder dat de mobiele computer volledig opgestart hoeft te worden. Dit alles draait op Windows Vista.

De S730 is een hsdpa-toestel met 400MHz-processor en uitschuifbaar qwerty-toetsenbord. De opvolger van de S710 draait Windows Mobile 6 en is voorzien van 256MB flashgeheugen. De P5600 is gericht op de zakelijke markt, volgens HTC zou het model vooral zijn weg kunnen vinden richting de logistieke sector en instanties als ziekenhuizen en politiebureau’s. Dat zou vooral het geval zijn dankzij de mogelijkheden om barcodes en vingerafdrukken te scannen. Verder ondersteunt de smartphone gps en hsdpa en bevat deze een 3,5"-scherm, 3 megapixel camera en twee slots voor sd-kaarten om het interne geheugen van 256MB uit te kunnen breiden naar 1GB. De S730 komt in oktober op beschikbaar, de P5600 volgt een maand later.

htcs730 

Via: Tweakers.net

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters