‘Komst smartwatch van HTC laat opnieuw op zich wachten’

De komst van de eerste smartwatch van HTC laat nog even op zich wachten. De Taiwanese fabrikant heeft de release van zijn slimme horloge opnieuw uitgesteld. Nu zou de HTC smartwatch pas in de lente op de markt komen.

Komt er van uitstel dan tóch afstel?

Dit meldt Twitteraar Evan Blass op zijn Twitter-account. Het is onbekend waarom HTC de release van de smartwatch opnieuw zou hebben uitgesteld. Echter is het geen geheim dat dit de zoveelste keer is dat HTC de release van zijn horloge uitstelt. Komt er van uitstel misschien dan tóch afstel? De tijd zal het leren.

Opvallend is het wel, want toen Google in 2014 Android Wear aankondigde, werd HTC door Google tot een van de partners genoemd. Sindsdien is er echter nooit een HTC-apparaat verschenen met het besturingssysteem. Misschien heeft het uitstellen van de release te maken met de aankondiging van Android Wear 2.0, dat uitgebreider en beter wordt dan de eerste versie van het besturingssysteem.

Smartwatch van HTC met Android Wear 2.0?

Zo biedt Android Wear 2.0 betere fitness tracking, werkt het beter zonder tussenkomst van een smartphone en herkent de software handgeschreven letters op het aanraakscherm van een smartwatch. Misschien dat HTC de extra tijd gebruikt om de hardware van zijn eerste smartwatch voor Android Wear 2.0 te optimaliseren.

Het uitstellen van de release van de HTC smartwatch komt niettemin onverwacht. Eigenlijk zou HTC van plan zijn het horloge volgende week aan te kondigen, maar dat feest gaat zoals geschreven dus niet door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple Watch Pride Edition

Gedeelte opbrengst Apple Watch Pride Edition bandje gaat naar LGBTQ groepen lees verder

Snapchat Spectacles 2

Snapchat Spectacles 2 legt focus op augmented reality lees verder

Apple Watch 3

Apple experimenteert met flexibele displays voor nieuwe Apple Watch lees verder

FitBit

‘Nieuwe smartwatch van FitBit heeft accuduur van vier dagen’ lees verder

Android Wear 2.0

Deze smartwatches krijgen Android Wear 2.0 lees verder

Uvolt Watch

Uvolt Watch: laad je telefoon snel op met deze unieke smartwatch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters