HTC stuurt eigen update naar Windows Phone 7-toestellen

Tot nu toe werd altijd gedacht dat Microsoft zijn updates voor Windows Phone 7 naar alle toestellen tegelijk zou sturen. Maar HTC brengt deze week voor een geselecteerde groep gebruikers een heel eigen Windows-update uit.

HTC Windows Phone 7 update

De wenkbrauwen bij diverse Amerikaanse blogs schieten omhoog, want wat is HTC hier precies aan het doen? Microsoft is juist bezig zijn pre-NoDo en NoDo updates uit te brengen, maar HTC lijkt die over te slaan en direct zijn eigen WP7-update naar zijn eigen toestellen te sturen.

Uit het screenshot dat bij dit artikel staat, blijkt dat de update alleen voor HTC telefoons is bestemd, en dat lijkt lijnrecht in te druisen tegen alles wat Microsoft over Windows Phone 7 heeft bekendgemaakt. Het zou net als iOS één besturingssysteem zijn voor alle apparaten die er op lopen, om zo fragmentatie zoals bij Android met zijn vele versies te voorkomen.

Eén uitzondering op de WP7-regel is er wel, en dat is Dell, die de Venue Pro wel apart moet updaten om een hardnekkig probleem met de WiFi van het toestel op te lossen. Maar dat staat los van de Microsoft-updates.

Er is nog iets raars met deze update, want alleen gebruikers die de illegale hack ChevronWP7.Updater naar NoDo hebben geïnstalleerd, krijgen hem. Volgens enkele reacties van telefoonbrezitters op The Unwired loopt het toestel na de update niet anders dan ervoor, en ze vragen zich af wat er eigenlijk is gewijzigd.

Bron: The Unwired

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters