HTC stuurt eigen update naar Windows Phone 7-toestellen

Tot nu toe werd altijd gedacht dat Microsoft zijn updates voor Windows Phone 7 naar alle toestellen tegelijk zou sturen. Maar HTC brengt deze week voor een geselecteerde groep gebruikers een heel eigen Windows-update uit.

HTC Windows Phone 7 update

De wenkbrauwen bij diverse Amerikaanse blogs schieten omhoog, want wat is HTC hier precies aan het doen? Microsoft is juist bezig zijn pre-NoDo en NoDo updates uit te brengen, maar HTC lijkt die over te slaan en direct zijn eigen WP7-update naar zijn eigen toestellen te sturen.

Uit het screenshot dat bij dit artikel staat, blijkt dat de update alleen voor HTC telefoons is bestemd, en dat lijkt lijnrecht in te druisen tegen alles wat Microsoft over Windows Phone 7 heeft bekendgemaakt. Het zou net als iOS één besturingssysteem zijn voor alle apparaten die er op lopen, om zo fragmentatie zoals bij Android met zijn vele versies te voorkomen.

Eén uitzondering op de WP7-regel is er wel, en dat is Dell, die de Venue Pro wel apart moet updaten om een hardnekkig probleem met de WiFi van het toestel op te lossen. Maar dat staat los van de Microsoft-updates.

Er is nog iets raars met deze update, want alleen gebruikers die de illegale hack ChevronWP7.Updater naar NoDo hebben geïnstalleerd, krijgen hem. Volgens enkele reacties van telefoonbrezitters op The Unwired loopt het toestel na de update niet anders dan ervoor, en ze vragen zich af wat er eigenlijk is gewijzigd.

Bron: The Unwired

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. jaspa -

    Slechtste artikel dat ik ooit gelezen heb. Behalve het feit dat HTC inderdaad met een update komt is er helemaal niks waar aan dit artikel. Even een zoekmachine gebruiken voor je een plaatst lijkt me voor de volgende keer een goede tip.

  2. Leon Zandman -

    Wat een onzinbericht is dit. De HTC update gaat gewoon naar alle HTC-toestellen en heeft niets met ChevronWP7 te maken. Ik heb die tool nog nooit gebruikt op mijn Trophy en toch kreeg ik die update gewoon aangeboden.

    Partners en Microsoft zelf hebben maandelijks een slot, waarbinnen ze updates kunnen indienen. Die worden dan meegenomen in de maandelijkse Windows Phone update-ronde. HTC heeft wat drivers bijgewerkt. De updates zijn niet voor alle HTC's nieuw, want aan de versienummers te zien waren bepaalde toestellen al eerder dit jaar voorzien va

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters