HTC: “Telefoons zullen maximaal 6 millimeter dun worden”

Volgens fabrikant HTC kunnen telefoons maximaal 6 millimeter dun worden. Daarnaast lijkt de fabrikant niet meer van plan te zijn om nog smartphones te maken met een normaal toetsenbord.

De fabrikant heeft momenteel een speciaal evenement voor de grootste technologie bloggers op deze wereld georganiseerd in Seattle, Amerika. De verschillende media laten via Twitter weten wat voor nieuws HTC allemaal weet mede te delen op diens conferentie. Zo zou de fabrikant volgens de hoofdredacteur van Phonescoop.com hebben gezegd dat telefoons maximaal 6 millimeter dun kunnen worden. 5 millimeter zou volgens HTC “te dun zijn” en waarschijnlijk niet prettig vasthouden. De fabrikant zou wel plannen hebben om zich verder richting de 6 millimeter te gaan begeven met haar telefoons.

Ook laat HTC aan de journalisten weten dat de groep mensen die nog een toetsenbord op hun toestel wil hebben fors afneemt. De kans is hierdoor groot dat de fabrikant alleen nog maar touch only-smartphones gaat maken en toestellen zoals de HTC Desire Z niet meer zal gaan ontwerpen. Tot slot zal de fabrikant binnenkort ook eigen covers gaan introduceren voor de HTC One X. Dit is de eerste keer dat HTC eigen skins maakt voor haar smartphones.

De groep journalisten is de hele week op uitnodiging van HTC aanwezig in de design-studio’s van de fabrikant. Onduidelijk is nog wat de fabrikant allemaal voor nieuws nog in petto heeft voor de aanwezige journalisten.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters