HTC toont Push internet en People-Centric

De gister aangekondigde HTC Touch Diamond2 en Touch Pro2 zijn beide in bezit van TouchFlo 3d. Naast de gelikte TouchFlo-software zullen de nieuwe toestellen ook Push-Internet en People-Centric ondersteunen. De Touch Pro2 krijgt daarnaast ook extra conference call-software.

HTC Touch Pro2

Velen zullen bekend zijn met het begrip pushmail, waarbij een binnengekomen e-mail ook direct beschikbaar is op een toestel. Het door HTC getoonde Push Internet moet dezelfde ervaring voor internet websites gaan brengen. Een van de redenen waardoor mensen mobiel internet niet gebruiken is het trage laden van pagina’s, volgens John Wang, Chief Marketing Officer van HTC. Het doel van Push Internet is dat mensen kunnen aangeven wanneer zij graag hun favoriete website willen zien. Het toestel zal dan vroegtijdig de pagina inladen en opslaan. Zodra de gebruiker de pagina wil bekijken is de pagina per direct zichtbaar. Of dit enkel werkt met de opgegeven pagina of ook met achterliggende pagina’s is helaas nog onduidelijk.

De tweede softwarevernieuwing die HTC heeft aangekondigd is People-Centric. People-Centric geeft heel snel de gehele communicatiegeschiedenis met een contactpersoon weer. Na het selecteren van een contactpersoon kan je eenvoudig de sms-geschiedenis, e-mailgeschiedenis en telefoongeschiedenis van de betreffende persoon zien. De sms’jes zijn zichtbaar als threaded sms, waardoor het net een chatconversatie lijkt. Een handige toevoeging is dat de contactpersooninformatie ook tijdens het bellen met één knop bereikbaar is. Zo kun je onder het bellen snel een e-mail van de beller terugzoeken.

Ten slotte heeft HTC ervoor gekozen om van de Touch Pro2 een echte businesstelefoon te maken. Om dit te bereiken is het toestel uitgerust met HTC Straight Talk om conference calls te vereenvoudigen. Vanuit een e-mail met meerdere genodigden is het eenvoudig om een conference call op te zetten. Ook kun je eenvoudig een eventueel benodigd wachtwoord voor de conference call opslaan. Om eenvoudig een groepsgesprek te voeren heeft de Touch Pro2 een extra speaker en microfoon aan de achterkant zitten.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters