HTC Touch Diamond is niet door HTC alleen ontworpen

Iedereen dacht dat de HTC Touch Diamond geheel door HTC gemaakt en ontworpen is. Niets is minder waar echter, One & Co is namelijk verantwoordelijk voor het design van de HTC Touch Diamond.

Vanaf het moment dat de HTC Touch Diamond aangekondigd was, dacht iedereen dat het toestel door HTC ontworpen en gefabriceerd was. Horace Luke, designer bij HTC, zou verantwoordelijk zijn voor het design van het toestel. Nu blijkt echter dat niet Horace Luke, maar het bedrijf One & Co de Touch Diamond heeft ontworpen. Op de site van One & Co is deze tekst te vinden:

“One & Co teamed with HTC to create the Touch Diamond, a flagship smartphone that establishes HTC as a global leader and harkens a new era for the mobile internet. The design is both modern and clutter-free to allow a strong focus on the innovative interface. The rich materials and diamond-like surfacing convey its power and sophistication creating an instantly recognizable icon.”

Met andere woorden: de HTC Touch Diamond is voortgekomen uit een samenwerking tussen HTC en One & Co. De bedoeling van dit project was om HTC de leider op het gebied van smartphones te maken, iets dat goed gelukt is. De rol van Horace Luke in de HTC Touch Diamond is waarschijnlijk het ontwerp van TouchFlo 3D. Of we nog meer HTC toestellen zullen zien die ontworpen zijn door One & Co, is niet bekend maar we sluiten dit zeker niet uit gezien het enorme succes van de Touch Diamond.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters