HTC Touch Diamond krijgt een nieuwe rom-update

HTC heeft vandaag een rom-update vrijgegeven voor de HTC Touch Diamond. HTC heeft in totaal vijf bugs weten op te lossen in deze nieuwe rom die versienummer 2.03.404.3 heeft meegekregen.

HTC Touch Diamond rom-update

HTC heeft zojuist via haar site een update vrijgegeven voor de Touch Diamond. Het eerste paradepaardje van HTC heeft inmiddels al een flink aantal updates gekregen, echter blijft de producent het toestel prima ondersteunen en zo ook vandaag weer. In de nieuwe rom, die rugnummer 2.03.404.3 heeft meegekregen van HTC, zijn een vijftal kleine problemen opgelost, waardoor de Touch Diamond weer een stukje prettiger in gebruik wordt en qua snelheid iets wint.

De eerste bug die opgelost is, is die van de camera-applicatie. Wanneer de camera opgestart werd terwijl je in een andere applicatie zat dan kon je zo nu en dan een zwart scherm krijgen, dit probleem is getackeld door HTC en zou niet meer voor mogen komen. Daarnaast is ook het afspelen van video’s verbeterd en zullen video’s niet meer afgebroken worden aan de onderkant van het scherm. Daarnaast kun je nu ook mms’jes krijgen als het toestel in stand-by-modus is en ook de Music Tab van TouchFlo 3D werkt weer zoals het hoort. Tot slot is ook het muziek afspelen onder handen genomen en dit zou er toe moeten leiden dat muziek beluisteren op de Diamond weer een genot wordt. De update weegt 100mb en is via de site van HTC zowel in het Nederlands als Engels te verkrijgen.

Bron: HTC

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters