HTC Touch Diamond krijgt een nieuwe rom-update

HTC heeft vandaag een rom-update vrijgegeven voor de HTC Touch Diamond. HTC heeft in totaal vijf bugs weten op te lossen in deze nieuwe rom die versienummer 2.03.404.3 heeft meegekregen.

HTC Touch Diamond rom-update

HTC heeft zojuist via haar site een update vrijgegeven voor de Touch Diamond. Het eerste paradepaardje van HTC heeft inmiddels al een flink aantal updates gekregen, echter blijft de producent het toestel prima ondersteunen en zo ook vandaag weer. In de nieuwe rom, die rugnummer 2.03.404.3 heeft meegekregen van HTC, zijn een vijftal kleine problemen opgelost, waardoor de Touch Diamond weer een stukje prettiger in gebruik wordt en qua snelheid iets wint.

De eerste bug die opgelost is, is die van de camera-applicatie. Wanneer de camera opgestart werd terwijl je in een andere applicatie zat dan kon je zo nu en dan een zwart scherm krijgen, dit probleem is getackeld door HTC en zou niet meer voor mogen komen. Daarnaast is ook het afspelen van video’s verbeterd en zullen video’s niet meer afgebroken worden aan de onderkant van het scherm. Daarnaast kun je nu ook mms’jes krijgen als het toestel in stand-by-modus is en ook de Music Tab van TouchFlo 3D werkt weer zoals het hoort. Tot slot is ook het muziek afspelen onder handen genomen en dit zou er toe moeten leiden dat muziek beluisteren op de Diamond weer een genot wordt. De update weegt 100mb en is via de site van HTC zowel in het Nederlands als Engels te verkrijgen.

Bron: HTC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go Raid

Dit zijn de volgende legendarische Pokémon die naar Pokémon Go komen lees verder

AH productscanner AR app

Breng voortaan je ingrediënten tot leven met de Albert Heijn AR app lees verder

Pokémon Go

Legendarische Pokémon komen naar Pokémon Go: zo vang je ze lees verder

AirConsole spelletjes

De vijf beste spelletjes voor op tv met je smartphone als controller lees verder

Dit zijn de vijf beste mobiele dating-apps van dit moment lees verder

Pure nostalgie: RuneScape komt naar je smartphone! lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters