HTC Touch HD krijgt rom-update

HTC heeft gisteren in Europa voor de Touch HD een firmware-update losgelaten. De update is voor zowel Engelse als Nederlandse HD’s beschikbaar gesteld.

Touch HD rom update

HTC heeft gisteren in Europa in een nieuwe rom-update losgelaten voor zijn sterspeler, de Touch HD. Zoals gewoonlijk heeft HTC een paar zaken opgelost en verholpen waar het gaat om bugs in het besturingssysteem en om toestelspecifieke bugs. Zo heeft HTC de verbindingendatabase van een update voorzien, zodat de internetverbinding nu wel in een keer wordt goedgezet. Daarnaast heeft HTC ervoor gezorgd dat de gps-fix sneller tot stand komt dan voorheen het geval was. De producent heeft ook een enkele bugs in TouchFlo 3D opgelost en daarnaast wat browserproblemen in Opera verholpen door de nieuwste versie van de browser mee te leveren.

De nieuwe update voor de Touch HD is zowel in het Engels als in het Nederlands te downloaden via de site van HTC. Onbekend is nog of er ook prestatiewinst uit de rom te halen is, dit zal pas blijken nadat de eerste gebruikers de rom hebben geïnstalleerd.

Bron: HTC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Lieven -

  Ik heb net de ROM geupdate, en met Sprite backup mijn gegevens tergugeplaatst. Ik had ook probleem met de kleuren, scherm zach er afgrijselijk uit. Eerst dacht ik dat dit te wijten was aan terugzetten van gegevens door Sprite en door een paar maal terug op te starten zijn de kleuren nu terug hersteld. Hopelijk is dit bij jou ook zo afgelopen?

  HTC Touch HD

 2. Manuel -

  Ik probeer de rom te installeren, maar:
  – verbinding met computer valt weg (fout nr. 260)Deze fout treed op bij een geopende poort voor CE ROM wordt geupdate. Wat bedoelt men daarmee?
  – no image found
  – het toestel komt vast te zitten met de kleuren rood-groen-blauw en wit
  Zijn er oplossingen voor?

 3. muss1977 -

  Ik heb de nieuwe rom ook geïnstalleerd. Het apparaat werkt idd sneller.

  Ik ondervind wel wat problemen met Tom tom 7 en msn. Tom tom 7 draait zo goed als niet en ik kan niet meer inloggen op msn messenger. Ondervind iemand dezelfde problemen en zo ja… Want kan ik doen om dit tegen te gaan?

  Greetz,

  Ivo

 4. Rene -

  Ook ik heb de rom geinstalleerd echter kreeg verkeerde kleuren en mijn HTC Touch HD liep elke keer vast, meer mensen met deze ervaring (Heb HTC al gemaild maar ook daaar was het vast pasen)

 5. Abco Janse -

  Gisteravond de Rom Update gedownload en geinstalleerd!

  Hij is wel degelijk sneller ook met GPS !! Erg fijn !

  Maar de wekker functie werkt niet ! Ookal stel je deze in, deze gaat niet af op de tijd dat je wil 😉 Tenminste tegen dat probleem liep ik vanochtend. Meer mensen die hier last van hebben ?

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters