HTC Touch wordt in de VS verkocht met GPS

Verizon gaat de XV6900, ook wel de HTC Touch, uit brengen in de VS met GPS erin. Er zijn foto’s uitgelekt waarop te zien is dat GPS als functie in de telefoon wordt meegeleverd.

Engadget weet te melden dat de Verizon’s XV6900 Touch wel degelijk GPS mee zal krijgen zodra hij in de winkels te koop is. Volgens de site zijn alle specificaties verder het zelfde, echter zal het toestel waarschijnlijk iets dikker zijn dan de normale versie. Het toestel zal verder wel branded zijn en alleen verkrijgbaar in de witte kleur wat erop kan duiden dat alleen de Advanced versie GPS mee zal krijgen. De Advanced wordt in Nederland verkocht bij T-Mobile winkels en deze zijn inmiddels ook simlock vrij te koop bij de zelfde provider!

verizon-xv6900-touch-00-sm 

Ook gaan er geruchten dat de Touch Dual ook van een GPS chip voorzien is door HTC. Op xda is te zien hoe iemand succesvol zijn compoort heeft aangeroepen waarin GPS zit. Echter kan hij nog niet de benodigde gegevens door de poort heen krijgen om door een programma uitgelezen te krijgen. Echter is nu de verwachting dat door middel van een rom-update dit verholpen zou kunnen worden.

Afbeelding dual 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters