HTC: “Tweet over Windows Mobile 7 voor HD2 was foutje”

De tweet die HTC Rusland onlangs plaatste over het feit dat de HTC HD2 uitgerust zal worden met Windows Mobile 7, blijkt een foutje te zijn. Hoewel HTC niet ontkent dat de update er komt, spreekt het bedrijf er wel van dat het op dit moment niet bevestigd is.

HTC Touch HD2 AAP

Nog geen week geleden plaatsten wij een bericht over een tweet van HTC Rusland waarin gezegd wordt dat het nieuwste Windows Mobile-toestel van HTC, de HD2, een update naar Windows Mobile 7 kan verwachten als het platform later dit jaar uitkomt. Na de vele berichten hierover heeft dezelfde Russiche tak van HTC echter ingegrepen met een statement dat deze tweet een foutje was. In een nieuwe tweet valt het volgende te lezen: “Unfortunately, the tweet regarding the WM7 upgrade for the HTC HD2 was posted in error and is unconfirmed at this time.”

Natuurlijk wil dat niet direct zeggen dat de HD2 ook echt geen Windows Mobile 7-upgrade krijgt, volgens de tweet is het alleen nog niet bevestigd. Het feit blijft dat de HD2 met zijn Snapdragon-processor en capacitieve touchscreen alle specs heeft om de update wel te ontvangen. Als we even een kijkje in de geschiedenis nemen zien we echter wel dat de voorganger van de HD2, de Touch HD ook geen Windows Mobile 6.5-update heeft gekregen. De tijd tussen de release van het toestel en de release van de nieuwe versie van Windows Mobile zal ongeveer gelijk blijven en statistisch gezien zou het dus helemaal niet vreemd zijn als de HD2 ook geen Windows Mobile 7-update zal krijgen.

Bron: MS Mobiles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy event

Tipster onthult belangrijke componenten Galaxy S9 handsets lees verder

Motorola Moto G5 Plus

5 redenen om (niet) voor de Motorola Moto G5 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters