‘Naam en kleuren volgende vlaggenschip HTC bekend gemaakt’

De bekende lekker Evan Blass heeft de naam en de kleuren van HTC’s volgende vlaggenschip bekend gemaakt. Maak kennis met de HTC U 11.

Kan HTC zich herpakken?

Afgelopen week plaatste de Taiwanese fabrikant een teaser voor de onthulling van de langverwachte HTC U, ook wel bekend als de HTC Ocean. Het vlaggenschip wordt erg belangrijk voor HTC. De verkopen lopen al enkele jaren sterk terug, met als lichtpuntje de productie van de Google Pixel. Is dat wat de ooit zo grote fabrikant is geworden? Een producent van toestellen voor andere merken?

HTC U 11

De HTC U gaat daar het antwoord op geven. Het lijkt in ieder geval een interessant toestel te worden. De randen van het model zijn aanrakingsgevoelig, waardoor je op basis van de context verschillende acties kunt uitvoeren. Dat praktijk moet gaan uitwijzen of het een revolutie oplevert of dat het bij een gimmick blijft. Dat gaan we na 16 mei ontdekken, voor nu moeten we het nog met gelekte informatie doen.

HTC U 11

Volgens de bekende lekker Evan Blass gaat het volgende vlaggenschip van HTC een bekende naam krijgen. Op basis van bronnen binnen het bedrijf beweert hij dat het toestel de HTC U 11 gaat heten. Met het getal elf wil de Taiwanese fabrikant duidelijk maken dat het een echte opvolger van de HTC 10 is. Tegelijkertijd geeft de letter U aan dat het toestel deel uitmaakt van de HTC U familie, die begin dit jaar met de HTC U Ultra gelanceerd werd.

Daarnaast heeft Blass de vermeende kleurenopties van de HTC U 11 bekend gemaakt. Volgens hem zal het vlaggenschip in vijf verschillende kleuren beschikbaar zijn. Dan hebben we het over wit, zwart, blauw, rood en zilver. Niet alle kleuren zullen in elke markt te krijgen zijn.

Eerdere geruchten wezen op een 5.5-inch QHD scherm. Onder de motorkap vind je waarschijnlijk de high-end Snapdragon 835, in combinatie met 4GB aan werkgeheugen. In China krijgen ze waarschijnlijk een variant met maar liefst 6GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant zit een 12MP camera. Selfies kunnen genomen worden met een 16MP camera. Gaat HTC indruk maken? We gaan het op 16 mei ontdekken.

Bron: VentureBeat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters