‘Naam en kleuren volgende vlaggenschip HTC bekend gemaakt’

De bekende lekker Evan Blass heeft de naam en de kleuren van HTC’s volgende vlaggenschip bekend gemaakt. Maak kennis met de HTC U 11.

Kan HTC zich herpakken?

Afgelopen week plaatste de Taiwanese fabrikant een teaser voor de onthulling van de langverwachte HTC U, ook wel bekend als de HTC Ocean. Het vlaggenschip wordt erg belangrijk voor HTC. De verkopen lopen al enkele jaren sterk terug, met als lichtpuntje de productie van de Google Pixel. Is dat wat de ooit zo grote fabrikant is geworden? Een producent van toestellen voor andere merken?

HTC U 11

De HTC U gaat daar het antwoord op geven. Het lijkt in ieder geval een interessant toestel te worden. De randen van het model zijn aanrakingsgevoelig, waardoor je op basis van de context verschillende acties kunt uitvoeren. Dat praktijk moet gaan uitwijzen of het een revolutie oplevert of dat het bij een gimmick blijft. Dat gaan we na 16 mei ontdekken, voor nu moeten we het nog met gelekte informatie doen.

HTC U 11

Volgens de bekende lekker Evan Blass gaat het volgende vlaggenschip van HTC een bekende naam krijgen. Op basis van bronnen binnen het bedrijf beweert hij dat het toestel de HTC U 11 gaat heten. Met het getal elf wil de Taiwanese fabrikant duidelijk maken dat het een echte opvolger van de HTC 10 is. Tegelijkertijd geeft de letter U aan dat het toestel deel uitmaakt van de HTC U familie, die begin dit jaar met de HTC U Ultra gelanceerd werd.

Daarnaast heeft Blass de vermeende kleurenopties van de HTC U 11 bekend gemaakt. Volgens hem zal het vlaggenschip in vijf verschillende kleuren beschikbaar zijn. Dan hebben we het over wit, zwart, blauw, rood en zilver. Niet alle kleuren zullen in elke markt te krijgen zijn.

Eerdere geruchten wezen op een 5.5-inch QHD scherm. Onder de motorkap vind je waarschijnlijk de high-end Snapdragon 835, in combinatie met 4GB aan werkgeheugen. In China krijgen ze waarschijnlijk een variant met maar liefst 6GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant zit een 12MP camera. Selfies kunnen genomen worden met een 16MP camera. Gaat HTC indruk maken? We gaan het op 16 mei ontdekken.

Bron: VentureBeat

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters