‘HTC U 11 weer te zien in video en AnTuTu benchmark’

De geruchten rondom het nieuwe vlaggenschip van HTC zijn in volle gang. Over twee weken zal het bedrijf namelijk een nieuw toestel aankondigen. Dit zal waarschijnlijk HTC U 11 als naam krijgen. Zojuist is er een nieuwe video van de telefoon verschenen en is het toestel nog een keer door de AnTuTu-benchmark gehaald.

HTC U 11

Het aankomende vlaggenschip van HTC zal naar alle waarschijnlijkheid HTC U 11 genoemd worden. Dit zal de opvolger worden van de HTC 10, die ongeveer een jaar geleden uit de doeken werd gedaan door het bedrijf. De U 11 zal waarschijnlijk beschikken over een Snapdragon 835-processor in combinatie met 6GB aan werkgeheugen. Verder zal de nieuwe smartphone waarschijnlijk een IP57-certificatie hebben, waardoor het een halfuur in water kan van 1,5 meter diep.

AnTuTu

HTC U 11 AnTuTuEen recente benchmarktest bevestigt een aantal specificaties die we kunnen verwachten in de HTC U 11. Zo zien we in de uitslag dat het toestel inderdaad een Snapdragon 835-processor heeft. Gek genoeg zagen we gister een doos van de U 11 waarbij 6GB RAM was. In dit AnTuTu-resultaat zien we ‘maar’ 4GB.

Vermoedelijk komen er dus twee of meer varianten van de U 11. Wat we verder zien, is dat de U 11 draait op Android 7.1.1 Nougat. Ook heeft de smartphone een 2K-resolutie van 14440 bij 2560 pixels. De voorcamera zal naar verluidt 12 megapixel hebben, terwijl de achtercamera foto’s zal schieten in 16 megapixel.

Video

Niet alleen een AnTuTu benchmark is gespot. Ook heeft HTC een nieuwe video op het YouTube-kanaal geüpload genaamd “Designed for the Brilliant U”. Hierin zien we in zes seconden dat de datum 16 mei 2017 wordt genoemd. Ook zien we op de achtergrond water, wat een waterdichte behuizing mogelijk bevestigt.

Bron: PhoneArena

De Samsung Galaxy A6 Plus

Dit zijn de Samsung Galaxy A6 en Galaxy A6 Plus lees verder

Apple iPhone 5s

‘iOS 12 werkt ook nog op iPhone 5s’ lees verder

iPhone SE (voorloper iPhone SE 2)

We hebben goed en slecht nieuws over de iPhone SE 2 lees verder

iPhone X

iPhone X is winstgevender dan alle Android toestellen bij elkaar lees verder

Oppo A3

Chinese mobiele provider lekt alvast specs Oppo A3 lees verder

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters