‘HTC U 11 weer te zien in video en AnTuTu benchmark’

De geruchten rondom het nieuwe vlaggenschip van HTC zijn in volle gang. Over twee weken zal het bedrijf namelijk een nieuw toestel aankondigen. Dit zal waarschijnlijk HTC U 11 als naam krijgen. Zojuist is er een nieuwe video van de telefoon verschenen en is het toestel nog een keer door de AnTuTu-benchmark gehaald.

HTC U 11

Het aankomende vlaggenschip van HTC zal naar alle waarschijnlijkheid HTC U 11 genoemd worden. Dit zal de opvolger worden van de HTC 10, die ongeveer een jaar geleden uit de doeken werd gedaan door het bedrijf. De U 11 zal waarschijnlijk beschikken over een Snapdragon 835-processor in combinatie met 6GB aan werkgeheugen. Verder zal de nieuwe smartphone waarschijnlijk een IP57-certificatie hebben, waardoor het een halfuur in water kan van 1,5 meter diep.

AnTuTu

HTC U 11 AnTuTuEen recente benchmarktest bevestigt een aantal specificaties die we kunnen verwachten in de HTC U 11. Zo zien we in de uitslag dat het toestel inderdaad een Snapdragon 835-processor heeft. Gek genoeg zagen we gister een doos van de U 11 waarbij 6GB RAM was. In dit AnTuTu-resultaat zien we ‘maar’ 4GB.

Vermoedelijk komen er dus twee of meer varianten van de U 11. Wat we verder zien, is dat de U 11 draait op Android 7.1.1 Nougat. Ook heeft de smartphone een 2K-resolutie van 14440 bij 2560 pixels. De voorcamera zal naar verluidt 12 megapixel hebben, terwijl de achtercamera foto’s zal schieten in 16 megapixel.

Video

Niet alleen een AnTuTu benchmark is gespot. Ook heeft HTC een nieuwe video op het YouTube-kanaal geüpload genaamd “Designed for the Brilliant U”. Hierin zien we in zes seconden dat de datum 16 mei 2017 wordt genoemd. Ook zien we op de achtergrond water, wat een waterdichte behuizing mogelijk bevestigt.

Bron: PhoneArena

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters