‘Innovatief vlaggenschip: vermeende renders HTC U duiken op’

Naast de specificaties zijn er nu ook vermeende renders van HTC’s volgende vlaggenschip gelekt: de HTC U.

HTC U

HTC heeft eind begin dit jaar al enkele nieuwe Android smartphones onthuld. Het echte high-end wapenfeit van de Taiwanese fabrikanten hebben we echter nog tegoed. De afgelopen dagen doken er meerdere geruchten op rondom de zogenaamde HTC U.

Specificaties

Naar verluidt heeft het vlaggenschip een 5.5-inch scherm met een resolutie van 1440 x 2560. Onder de motorkap zit de Snapdragon 835, de high-end chipset waarvoor smartphonefabrikanten in de rij staan. De eerste ladingen waren echter voor Samsung gereserveerd. LG was met de G6 bijvoorbeeld genoodzaakt toch voor de Snapdragon 821 te kiezen.

Maar goed, terug naar de HTC U. Het toestel heeft dus een octa-core CPU en de Andreno 540 GPU. Naar verwachting draait het toestel op Android Nougat, in combinatie met HTC Sense 9. Aan de voorkant van het vlaggenschip zit waarschijnlijk een 16MP selfiecamera. Normale foto’s kunnen met een 12MP camera genomen worden. Gebruikers kunnen kiezen tussen 64GB of 128GB aan uitbreidbaar intern opslaggeheugen.

Gelekte render

Dat waren dus de gelekte specificaties. Vandaag is er ook een vermeende render van de HTC U opgedoken, ook wel bekend als de HTC Ocean. De schermranden zijn aan alle kanten een stuk dunner geworden. Onderaan zien we dubbele speakers, samen met een Type-C USB port.

HTC U

Vreemd genoeg zijn er geen vingerprintscanner, powerknop of volumeknoppen te onderscheiden. We weten dat HTC een soort innovatieve besturingsmethode gaat introduceren, maar het is nog niet precies duidelijk hoe dat gaat werken. De vingerprintscanner zit waarschijnlijk onder het scherm, terwijl de overige knoppen met aanrakingen aan de zijkant gebruikt kunnen worden.

Dat gaan we eind deze maand waarschijnlijk allemaal ontdekken. Dan zal HTC naar verwachting zijn vlaggenschip onthullen, om het toestel vervolgens eind mei echt te lanceren.

Bron: SlashLeaks

 

Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 8 review uitgelicht

‘Samsung Galaxy Note 9 krijgt toch vingerafdrukscanner in scherm’ lees verder

OnePlus 6 specificaties

Specificaties OnePlus 6 gelekt: indrukwekkend voorproefje lees verder

Samsung Galaxy S9

Deze adblocker is onmisbaar op elke Samsung Galaxy smartphone lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters