Nederlandse prijzen HTC U Ultra en U Play bekend

Vanaf 2 maart zullen de HTC U Ultra en de HTC U Play beschikbaar zijn en geleverd kunnen worden in Nederland. Wie niet kan wachten kan de toestellen nu al wel preorderen. De prijs van beide telefoons in de Benelux is door detailhandelaars bekend gemaakt.  In de voorverkoop kan de U Play gereserveerd worden voor 499 euro. De wat meer premium U Ultra smartphone is te bemachtigen voor 799 euro. Vermoed wordt dat deze prijzen ook de daadwerkelijke adviesprijzen van de telefoons zijn.

Prijs lager dan omgerekende dollar prijs

Met de huidig bekende prijzen zouden de verkoopprijzen lager zijn dan wanneer de prijzen omgerekend worden van de dollar prijzen inclusief BTW. De HTC U Ultra zou met de omgerekende prijs uitkomen op 850 euro. Wel is HTC’s laatste premium toestel duurder dan zijn voorganger, de HTC 10, welke verkocht werd voor 749 euro.

De HTC U Play en HTC U Ultra
De HTC U Play en HTC U Ultra

HTC U Play

De twee smartphones werden twee weken geleden door HTC gepresenteerd. De U Play komt met een Helio P10 processor. Er is een 3GB RAM versie in combinatie met 32GB interne opslag. Ook is er een variant met 4GB RAM en 64GB interne opslag. Verder heeft het toestel een 5.2 inch LCD display en een 2500mAh batterij. Bij beide toestellen is de audiopoort vervangen door een USB-C ingang.

HTC U Ultra

De HTC U Ultra is het duurdere en meer uitgebreide toestel van de twee. Het heeft Qualcomm’s Snapdragon 821 chipset met 4GB RAM en maximaal 128GB interne opslag. Het LCD display is 5.7 inch groot met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Het toestel heeft een secundair scherm, waarop meldingen kunnen worden weergegeven. Via de HTC Sense software leert het toestel wat de voorkeuren van de gebruiker zijn. Hierdoor zou relevante content op het tweede scherm kunnen verschijnen. Ook heeft de U Ultra de BoomSound hifi setup van de HTC 10 gekregen. Hierbij is er aan de onderkant een speaker welke als ‘subwoofer’ werkt. Boven het scherm bevindt zich nog een speaker welke functioneert als ‘tweeter’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. londen langham -

    Duidelijk dat HTC de hoop op heeft gegeven om ooit nog een winstgevende smartphone tak te hebben, Ze willen een niche speler zijn die voldoende heeft aan de mentale goedkeuring van zijn phones door recensenten en die hard fans. Maar prijs kwaliteit heeft een andere verkoopprijs.

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters