Dit is de HTC U12: render en specificaties gelekt

Na een aantal pittige jaren maakte HTC in 2017 een mooie comeback. Dat deed het Taiwanese merk onder andere met de HTC U11, zijn flagship voor 2017. Het toestel was misschien aan de dure kant, maar wij waren zeer positief verrast. De prestaties waren degelijk, het design uniek en de camera wist ook te bekoren. Een mooie complete smartphone.

HTC U12 gelekt

Tja, de schermranden waren vrij dik, maar dat werd later goed gemaakt met de HTC U11+. De beschikbaarheid van dat toestel was echter zeer beperkt. Gelukkig is het binnenkort alweer tijd voor de volgende generatie. Op naar de HTC U12! Je kunt alle features van de HTC U11+ verwachten, plus andere upgrades.

Oftewel: dunne schermranden, waterdichtheid en een flinke batterij. Maar hoe gaat het nieuwe toestel eruit zien? Vandaag kunnen we een voorzichtig antwoord op die vraag geven. Er is namelijk een vermeende render van de HTC U12 gelekt. De afbeelding toont de vermeende voorkant van de Android smartphone.

HTC U12

Neem dit nieuws echter met een korrel zout. De render is afkomstig van een onbekende bron, dus zonder een track record. We zien zeer dunne schermranden en een strakke afwerking, maar verder blijft het design nog een goed bewaard geheim. Geruchten wijzen op een 4K-scherm en een dubbele camera aan de achterkant.

De concurrentie voorbij?

Verder kun je qua specificaties op de Snapdragon 845 rekenen. Dat is de chipset die naar vrijwel elke high-end topper van dit jaar komt: de Samsung Galaxy S9, de LG G7 en de OnePlus 6. Heb je overigens het bijzondere nieuws rondom LG’s nieuwe toestel al gelezen?

Terug naar de HTC U12. Naar verwachting verhuist de vingerafdrukscanner naar de achterkant van het toestel. Waarschijnlijk heeft de Taiwanese techgigant namelijk nog geen toegang tot de technologie waarmee de scanner in het scherm verwerkt kan worden. In tegenstelling tot OnePlus. Kan HTC eindelijk de concurrentie voorbij schieten met een verrassend toestel? We gaan het de komende maanden ontdekken.

OnePlus 6 wit

Witte variant OnePlus 6 in vol ornaat gelekt lees verder

iPhone X met OLED display

‘iPhone X is dood en wordt niet meer geproduceerd’ lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Samsung Galaxy S9 Active duikt op: Nederlandse lancering? lees verder

Xiaomi Mi 6x

Xiaomi Mi 6X onthuld: topspecs voor lage prijs lees verder

OnePlus 6

Mis dit niet: de officiële lancering van de OnePlus 6 komt eraan lees verder

LG G7 ThinQ

Officiële renders tonen LG G7 ThinQ van alle kanten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters