HTC uiterst tevreden over accuduur HTC One X

Het mag geen verrassing heten dat HTC tevreden is over het huidige topmodel HTC One X. De quadcore telefoon heeft ook een sublieme accuduur, meldt HTC er nog eens in een uitgebreide blogpost achteraan.

HTC One X piano

Vlak voordat Samsung straks het topmodel van de hele Androidwereld gaat onthullen, de Samsung Galaxy S III, lijkt HTC nog even de ogen van de mobiele techwereld op zichzelf te willen vestigen. Want de One X is ook een erg mooi toestel, vindt HTC zelf. En de accuduur wordt aangegrepen om dat aan te tonen.

Een rijtje percentages geeft aan dat de One X het wat dat betreft stukken beter doet dan de HTC Sensation. De spreektijd is 147 procent gestegen, luisteren naar MP3’s kan tot 105 procent langer, video’s kijken gaat 39% langer dan op het vorige topmodel en webbrowsen kan 23% langer op de One X.

Voorts maakt HTC melding van de resultaten van benchmarksite Anandtech, die de One X een goede beoordeling geeft. De ONe X wordt door Anandtech vooral geroemd door de accuduur bij webbrowsen op 3G. En als de One X wordt gebruikt als wifi-hotspot voor andere apparaten zoals een laptop, is de accuduur volgens Anandtech beter dan die van alle andere Androidtelefoons die er ooit zijn getest.

HTC meldt verder dat de verbeterde accu en het uiterlijk van de dunne superphone zijn bedacht na het consulteren van gebruikersgroepen. De input van de gebruikers is in het ontwerp van het toestel verwerkt.

Hoe de One X zich houdt ten opzichte van de Samsung Galaxy S III zullen we snel weten; op dit moment is de One X in ieder geval nog de beste smartphone ter wereld. De Galaxy S III wordt vanavond rond 19.00 uur door Samsung gepresenteerd in Londen.

Bron: Droiddog

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters