HTC uiterst tevreden over accuduur HTC One X

Het mag geen verrassing heten dat HTC tevreden is over het huidige topmodel HTC One X. De quadcore telefoon heeft ook een sublieme accuduur, meldt HTC er nog eens in een uitgebreide blogpost achteraan.

HTC One X piano

Vlak voordat Samsung straks het topmodel van de hele Androidwereld gaat onthullen, de Samsung Galaxy S III, lijkt HTC nog even de ogen van de mobiele techwereld op zichzelf te willen vestigen. Want de One X is ook een erg mooi toestel, vindt HTC zelf. En de accuduur wordt aangegrepen om dat aan te tonen.

Een rijtje percentages geeft aan dat de One X het wat dat betreft stukken beter doet dan de HTC Sensation. De spreektijd is 147 procent gestegen, luisteren naar MP3’s kan tot 105 procent langer, video’s kijken gaat 39% langer dan op het vorige topmodel en webbrowsen kan 23% langer op de One X.

Voorts maakt HTC melding van de resultaten van benchmarksite Anandtech, die de One X een goede beoordeling geeft. De ONe X wordt door Anandtech vooral geroemd door de accuduur bij webbrowsen op 3G. En als de One X wordt gebruikt als wifi-hotspot voor andere apparaten zoals een laptop, is de accuduur volgens Anandtech beter dan die van alle andere Androidtelefoons die er ooit zijn getest.

HTC meldt verder dat de verbeterde accu en het uiterlijk van de dunne superphone zijn bedacht na het consulteren van gebruikersgroepen. De input van de gebruikers is in het ontwerp van het toestel verwerkt.

Hoe de One X zich houdt ten opzichte van de Samsung Galaxy S III zullen we snel weten; op dit moment is de One X in ieder geval nog de beste smartphone ter wereld. De Galaxy S III wordt vanavond rond 19.00 uur door Samsung gepresenteerd in Londen.

Bron: Droiddog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. djbosanac -

    Batterij duur is flink gestegen met de nieuwe update van ze. Eerst was ik niet eens een volledige dag kwijt met intensief gebruiken, en hij was al leeg. Maar nu de update er is, kan ik makkelijk 24 uur intensief youtube/facebook/twitter/whatsapp en alles doen.

    Wat een heerlijk toestel is het,,,

  2. Hans Z -

    HTC mag terecht tevreden zijn want daar ik eerst echt heel erg teleurgesteld was in het batterijverbruik (30% per 2 uur en zelfs als het toestel uit stond verbruikte hij stroom) Het 1e toestel heb ik dan ook teruggebracht. Een week later toch weer 1 gekocht en die bleek meteen al beter maar na de 2 updates in 2 weken is de batterijtijd nu gewoon bijzonder goed te noemen. Standby tussen de 50 en 55 uur met pushmail, Facebook, Twitter en andere zaken die regelmatig synchroniseren op de achtergrond. Bij normaal gebruik meer dan ruim een dag. Goed gedaan HTC!

BlackBerry KeyOne

BlackBerry werkt aan twee nieuwe Android smartphones lees verder

Google Pixel in de toekomst met touchpad op de achterkant?

Patenten onthullen toekomst Google Pixel smartphones lees verder

OnePlus Pete Lau

OnePlus CEO reageert uitgebreid op kritiek OnePlus 5 lees verder

smartphone

Onderzoek: met een smartphone in de buurt word je dommer lees verder

Honor 9

Honor 9 komt naar Nederland: prijs, specificaties en meer lees verder

iOS 11

Publieke beta: zo kun je nu veilig alvast iOS 11 uitproberen op iPhone of iPad lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters