HTC veilt unieke Touch's voor het kankerfonds

HTC heeft 4 unieke Touch’s laten designen door Nicholas ontwerper Nic Wong om zo geld in te zamelen voor het kankerfonds. De veiling vindt plaats op eBay en iedereen op de wereld kan er aan mee doen.

Normaal zouden we zulk nieuws niet snel brengen, echter als telecom zo iets goeds kan voortbrengen dan zijn wij er natuurlijk snel bij. Deze keer is HTC met een unieke actie gekomen om geld in te zamelen voor het kankerfonds voor kinderen. Ze hebben een ontwerper van Nicholas vier unieke Touch kleuren laten ontwerpen die vervolgens geveild worden via eBay. Het geld gaat zo gezegd voor 100% naar dat fonds toe en HTC hoopt met deze unieke modellen een leuk centje op te halen voor dat fonds. Van de modellen is er maar één gemaakt en je bent dan dus de enigste persoon die er zo eentje heeft in de wereld. Met deze exclusiviteit hoopt HTC extra geld binnen te slepen voor het fonds.

Iedereen over de hele wereld kan mee bieden en de toestellen kunnen over de hele wereld verscheept worden. De kosten zijn uiteraard voor de koper hiervan.

htc_touch_limited_editions 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters