HTC vergelijkt camera van de Sensation met die van de Nokia N9

Nokia beweerde bij de presentatie van MeeGo-toestel N9 dat de camera in deze telefoon het snelst gereed is van alle telefooncamera’s die er zijn. Volgens HTC is dit echter niet zo.. Die van de Sensation is nog een stuk sneller. En om dat te bewijzen heeft HTC een filmpje online gezet.

HTC Sensation piano

Nokia meldt dat de N9 zijn camera gereed heeft om foto’s te schieten binnen 2,6 seconden. Waardoor je geen mooi moment meer hoeft te missen doordat de telefoon de camera nog in gereedheid moet brengen. HTC vindt dat kinderspel; het nieuwe vlaggenschip Sensation zou dat doen binnen niet meer dan 2,2 seconden. Dus bijna een halve seconde sneller. En in sommige gevallen kan het nog wel sneller gaan, zelfs beneden de twee seconden.

Nokia meldde ook dat de camera in de N9 de grootste lensopening van alle telefooncamera’s zou hebben. HTC meldt dat de lens van de in Amerika uitgebrachte MyTouch 4G precies zo groot is als die van de N9, dus dat is ook al geen reden om op te scheppen voor Nokia, meent de Taiwanese fabrikant.

Nokia heeft heel goede telefooncamera’s in sommige toestellen zitten, zo weten de fans van dit merk. Maar HTC zit de Finse fabrikant kennelijk op de hielen op dit punt. Wat best opmerkelijk is, want nog niet zo lang geleden waren de telefooncamera’s van HTC overduidelijk de sluitpost van elk toestel.

Bron: The Nokia Blog

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters