HTC vergelijkt camera van de Sensation met die van de Nokia N9

Nokia beweerde bij de presentatie van MeeGo-toestel N9 dat de camera in deze telefoon het snelst gereed is van alle telefooncamera’s die er zijn. Volgens HTC is dit echter niet zo.. Die van de Sensation is nog een stuk sneller. En om dat te bewijzen heeft HTC een filmpje online gezet.

HTC Sensation piano

Nokia meldt dat de N9 zijn camera gereed heeft om foto’s te schieten binnen 2,6 seconden. Waardoor je geen mooi moment meer hoeft te missen doordat de telefoon de camera nog in gereedheid moet brengen. HTC vindt dat kinderspel; het nieuwe vlaggenschip Sensation zou dat doen binnen niet meer dan 2,2 seconden. Dus bijna een halve seconde sneller. En in sommige gevallen kan het nog wel sneller gaan, zelfs beneden de twee seconden.

Nokia meldde ook dat de camera in de N9 de grootste lensopening van alle telefooncamera’s zou hebben. HTC meldt dat de lens van de in Amerika uitgebrachte MyTouch 4G precies zo groot is als die van de N9, dus dat is ook al geen reden om op te scheppen voor Nokia, meent de Taiwanese fabrikant.

Nokia heeft heel goede telefooncamera’s in sommige toestellen zitten, zo weten de fans van dit merk. Maar HTC zit de Finse fabrikant kennelijk op de hielen op dit punt. Wat best opmerkelijk is, want nog niet zo lang geleden waren de telefooncamera’s van HTC overduidelijk de sluitpost van elk toestel.

Bron: The Nokia Blog

Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 8 review uitgelicht

‘Samsung Galaxy Note 9 krijgt toch vingerafdrukscanner in scherm’ lees verder

OnePlus 6 specificaties

Specificaties OnePlus 6 gelekt: indrukwekkend voorproefje lees verder

Samsung Galaxy S9

Deze adblocker is onmisbaar op elke Samsung Galaxy smartphone lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters