HTC vergelijkt camera van de Sensation met die van de Nokia N9

Nokia beweerde bij de presentatie van MeeGo-toestel N9 dat de camera in deze telefoon het snelst gereed is van alle telefooncamera’s die er zijn. Volgens HTC is dit echter niet zo.. Die van de Sensation is nog een stuk sneller. En om dat te bewijzen heeft HTC een filmpje online gezet.

HTC Sensation piano

Nokia meldt dat de N9 zijn camera gereed heeft om foto’s te schieten binnen 2,6 seconden. Waardoor je geen mooi moment meer hoeft te missen doordat de telefoon de camera nog in gereedheid moet brengen. HTC vindt dat kinderspel; het nieuwe vlaggenschip Sensation zou dat doen binnen niet meer dan 2,2 seconden. Dus bijna een halve seconde sneller. En in sommige gevallen kan het nog wel sneller gaan, zelfs beneden de twee seconden.

Nokia meldde ook dat de camera in de N9 de grootste lensopening van alle telefooncamera’s zou hebben. HTC meldt dat de lens van de in Amerika uitgebrachte MyTouch 4G precies zo groot is als die van de N9, dus dat is ook al geen reden om op te scheppen voor Nokia, meent de Taiwanese fabrikant.

Nokia heeft heel goede telefooncamera’s in sommige toestellen zitten, zo weten de fans van dit merk. Maar HTC zit de Finse fabrikant kennelijk op de hielen op dit punt. Wat best opmerkelijk is, want nog niet zo lang geleden waren de telefooncamera’s van HTC overduidelijk de sluitpost van elk toestel.

Bron: The Nokia Blog

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters